15)1st Pride Gallery by Stoli Vodka, Adidas & Athens Pride Community at Sneaker10 Athens!

Πλήθος επωνύμων παρευρέθηκε στο Opening Party του πρώτου Pride Gallery στο κατάστημα Sneaker10 στην οδό Μητροπόλεως 76 στην Αθήνα, απολαμβάνοντας premium cocktails της Vodka Stoli, που υποδέχθηκε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ΑθηναΪκού fashion crowd και πολλούς Street Style Influencers. Με canvas το νέο vegan Stan Smith, την αγάπη για τα Sneakers, την Urban Culture, και την Τέχνη, η Νο1 Αλυσίδα Sneakers ,το Sneaker10 μαζί με την Vodka Stoli και το Athens Pride, καινοτόμησαν δημιουργώντας 30 limited edition Pride Stan Smiths. Το Opening Party με απόλυτο πρωταγωνιστή τα χρώματα της Pride Flag και ένα DIY Tote Station απογείωσαν οι δροσιστικές γεύσεις των Stoli Vodka drinks και το Live DJ set του Dino MFU. Η STOLICHNAYA είναι η κορυφαία σε πωλήσεις αυθεντική βότκα παγκοσμίως, με αποκλειστικό διανομέα της την εταιρία Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.
DELTIO TYPOY 2
Λεζάντα φωτο: Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με τον Βασίλη Λέκκα.
λεζάντα φωτο: Τη  φλόγα της μνήμης μετέφερε πιο κοντά στις μέρες μας με μουσικές εικόνες ο Βασίλης Λέκκας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις «Αλλοτινές Πατρίδες 2021»
Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν φέτος οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τις «Αλλοτινές Πατρίδες 2021», που πραγματοποίησε το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς, με τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον
COVID-19. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που επιμελήθηκε η Πρόεδρος του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. Έφη Κούτση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου, περιλάμβανε μεταξύ άλλων μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων και ντοκιμαντέρ, ομιλίες, αθλητικούς αγώνες και παράσταση καραγκιόζη.