14)Διαδραστική διαδικτυακή εκδήλωση για παιδιά με τον διάσημο συγγραφέα και εικονογράφο Πίτερ Χ. Ρέινολντς

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με τον διάσημο συγγραφέα και εικονογράφο Πίτερ Χ. Ρέινολντς το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στις 7 το βράδυ.

Ο δημιουργικός οραματιστής και ταλαντούχος Πίτερ Χ. Ρέινολντς
με αφετηρία τα βιβλία του Συλλέκτης λέξεων, Πες κάτι! και Να είσαι ο εαυτός σου συνομιλεί για πρώτη φορά με τους μικρούς
-αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία- βιβλιόφιλους από την Ελλάδα!

Αν είσαι περίεργος, ονειροπόλος, νιώθεις μοναδικός,
σου αρέσει η περιπέτεια και δεν ησυχάζεις με τίποτα,
θέλεις να πειραματιστείς και να ανακαλύψεις μικρά και πολύτιμα πράγματα για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, μη χάσεις αυτή την εκδήλωση!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με διερμηνεία στα ελληνικά.
Δωρεάν παρακολούθηση online μέσω Ζoom.
Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Για παιδιά από 4 ετών και τους γονείς τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2

Παλεύοντας με τα κύματα
Βοηθώντας τα παιδιά με τη μελέτη στο σπίτι
-Webinar για γονείς σε συνεργασία με το περιοδικό ΤΑΛΚ

Με αφορμή την ανανεωμένη σειρά των εκπαιδευτικών βοηθημάτων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που έχουν στόχο να διευκολύνουν τους μαθητές τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην καθημερινή τους μελέτη, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα, εύκολα και γρήγορα για τα επαναληπτικά διαγωνίσματα, διοργανώνεται από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε συνεργασία με το περιοδικό ΤΑΛΚ Webinar με τίτλο «Παλεύοντας με τα κύματα: Βοηθώντας τα παιδιά με τη μελέτη στο σπίτι», την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6:30 το απόγευμα, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Για το πώς θα προσφέρουμε στους μαθητές βοήθεια ώστε να ξεκλειδώσουν τα μυστικά της επιτυχίας και πώς θα τους ενθαρρύνουμε να είναι επιμελείς και παραγωγικοί θα συνομιλήσουν ο Δρ Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος, Διευθυντής του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και οι εκπαιδευτικοί Μαρία Γονιδάκη, Γιάννης και Δημήτρης Παπαθανασίου. Συντονίζει η δημοσιογράφος Πελιώ Παπαδιά. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Για να παρακολουθήσετε, συνδεθείτε πατώντας το παρακάτω link: https://us06web.zoom.us/j/81617754472?pwd=TzhDZzdOdlJmbzdlV2NidVpWYnFmdz09