15)Η AGRINO συμμετέχει στη δράση ΕΛΛΑ-ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Agrino θα δώσει το παρών την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου στις 10:00 στην Πάρνηθα. Ο λόγος; Θα συμμετέχει ενεργά στη δράση ΕΛΛΑ-ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στο πλαίσιο της Πανελλαδικής δράσης ΕΚΕ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Το ραντεβού για καλό σκοπό είναι στο Πάρκο των Ψυχών, στην Πάρνηθα που βρίσκεται 10 χλμ. από το τελεφερίκ της Πάρνηθας. Εκεί, οι συμμετέχοντες θα βοηθήσουν στη συγκομιδή των σκουπιδιών που αφήνουν πίσω τους οι επισκέπτες της περιοχής. Εκεί θα υπάρχουν και ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς στην περιοχή βρίσκονται ελάφια που είναι εξοικειωμένα με τους ανθρώπους. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν στην Αγία Τριάδα Πάρνηθας. Φορέστε λοιπόν κι εσείς αν επιθυμείτε να συμβάλλετε στη δράση της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, καπέλο, μάσκα και άνετα ρούχα και πάνω από όλα την καλή σας διάθεση!

Νέα Φθινοπωρινή Συλλογή Marks & Spencer 2021

Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν το φθινόπωρο με τη νέα M&S Autumn 2021 συλλογή που ξεχωρίζει για την άνεση, την ποιότητα και την αξεπέραστη κομψότητα. Ο συνδυασμός κλασικού και σύγχρονου επαναπροσδιορίζεται, μέσα από μια εποχιακή χρωματική παλέτα, με μοντέρνες πινελιές και μοναδικά prints, που υπόσχονται να ανανεώσουν το στυλ και τη διάθεση σας.
Η νέα M&S συλλογή περιλαμβάνει σχέδια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα, μέσα από εντυπωσιακά tops και φορέματα.
Κι επειδή η νέα συλλογή M&S Autumn είναι και αντρική υπόθεση, ανακαλύψτε τα must-have της σεζόν! Καρό πουκάμισα και τα κομψά γιλέκα, καθώς και μοντέρνα chinos, σε άνετες γραμμές. Όσο για τους μικρούς fashionistas, στη νέα παιδική συλλογή θα ανακαλύψουν αγαπημένους ήρωες όπως ο Harry Potter, μπλούζες και παντελόνια σε μοντέρνα σχέδια, φορεματάκια και φούστες με χαρούμενα
μοτίβα, άνετα μάλλινα σε φωτεινά χρώματα με animal print λεπτομέρειες, καθώς και παλτά με επένδυση και χρωματιστά φερμουάρ, για ζεστασιά αλλά και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.