6)Η Κωτσόβολος στηρίζει τους δικαιούχους του προγράμματος “Αρωγή Πυρόπληκτων’

Οι πρωτοβουλίες στήριξης της Κωτσόβολος προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές συνανθρώπους μας, συμπεριλαμβάνουν προνομιακές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και στις υπηρεσίες σύνδεσης και εγκατάστασης συσκευών, καθώς και δωρεάν υπηρεσίες παράδοσης για όλες τις αγορές τους. Επιπλέον η εταιρία δημιούργησε ειδική τηλεφωνική γραμμή με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους δικαιούχους του προγράμματος Αρωγή πυρόπληκτων. Οι αγορές των συσκευών θα μπορούν να γίνουν είτε στα φυσικά καταστήματα, είτε μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών, καλώντας στο 2102899999, επιλέγοντας την ειδική γραμμή εξυπηρέτησης. Αγορές μέσω του e-shop Κωτσόβολος δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν, αλλά θα υπάρχει ειδική σελίδα στο site της εταιρείας με περισσότερες πληροφορίες για τους δικαιούχους.

Η EDP Renewables υπογράφει PPA με την Procter & Gamble για 127,5 MW

Η EDP Renewables εξασφάλισε 15ετή συμφωνία αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας (PPA) με την Procter & Gamble για 127,5 MW. Η συμφωνία θα αποτρέψει εκτιμώμενες ετήσιες εκπομπές CO2 άνω των 130 χιλιάδων τόνων και συνδέεται με δύο έργα, που θα τεθούν σε λειτουργία το 2023. Με τα δύο ενεργειακά πάρκα που θα δημιουργηθούν περίπου το 40% της ενέργειας που απαιτείται για την τροφοδοσία των εργοστασίων της P&G σε όλη την Ευρώπη, θα παράγεται στην Ισπανία και θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

ΑΒ Βασιλόπουλος: 9+1 Supermarket Awards, μαζί με το τιμητικό βραβείο δεκαετίας ως RETAILER OF THE DECADE

Στα φετινά Supermarket Awards 2021 η ΑΒ Βασιλόπουλος «πήρε 10» για την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει μέσα από επιλογές, ιδέες και λύσεις για όλους όσοι αγαπούν το φαγητό, και την φροντίδα της για τον κόσμο όπου ζούμε, τον τόπο μας, την κοινωνία και τον Άνθρωπο. Στον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 ετών διοργάνωσης των Supermarket Awards, το τιμητικό βραβείο RETAILER OF THE DECADE απονεμήθηκε στην ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς απέσπασε τα περισσότερα βραβεία συνολικά τη δεκαετία από το 2012 έως και το 2021 στην ενότητα «Λιανεμπόριο».

 

Νέο κατάστημα Simple Caracters στο εκπτωτικό χωριό

Το εκπτωτικό χωριό υποδέχεται ένα ακόμα designer brand, το αγαπημένο κατάστημα Simple Caracters. Το Simple Caracters άνοιξε τις πόρτες του στον 1ο όροφο του κέντρου και σας περιμένει για μοναδικές αγορές έως 70% πιο φθηνά.