5)WaterWipes: Τα πιο αγνά μωρομάντηλα στον κόσμο!

LEZANTA: Κωνσταντίνος Πλυτάς, CEO/Owner Stark and Watson και Marissa Barrera, Co-owner Stark and Watson

 

Τα WaterWipes είναι τα μόνα υγρά μαντηλάκια που δεν περιέχουν χημικά. Αν, δηλαδή, σκέφτεστε μια εναλλακτική λύση του απλού καθαρισμού με βαμβάκι και νερό… αυτή είναι τα WaterWipes. Ο Κωνσταντίνος Πλυτάς, CEO/Owner Stark and Watson και η Marissa Barrera, Co-owner Stark and Watson μας μίλησαν για την ιστορία πίσω από την έλευση των WaterWipes στην Ελλάδα.

«Πίσω στο καλοκαίρι του 2018… Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την έλευση του πρώτου μας παιδιού! Όπως όλοι οι νέοι γονείς, αναζητούμε τα αγνότερα προϊόντα για την φροντίδα του και το σπίτι μας αρχίζει να γεμίζει με ρουχαλάκια, ειδικά αφρόλουτρα, αλλαξιέρες και εκατοντάδες άλλα μικρά και μεγάλα αντικείμενα! Σε μια έκθεση παιδικών προϊόντων στη Νέα Υόρκη δοκιμάσαμε για πρώτη φορά τα WaterWipes και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε! Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους γεννήθηκε ο μικρός μας και τα WaterWipes βρήκαν τη θέση τους… παντού! Στις τσάντες μας, στο αυτοκίνητο και σε πολλά μέρη μέσα στο σπίτι! Τον Ιανουάριο του 2019 ταξιδέψαμε στην Ελλάδα με πολλά πακέτα στις βαλίτσες μας και αμέσως επικοινωνήσαμε με την εταιρία και αρχίσαμε τις συζητήσεις για να ξεκινήσουμε τη διανομή τους και στην Ελλάδα! Δύο χρόνια μετά, όλο και περισσότερες οικογένειες στη χώρα μας τα γνωρίζουν και τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά!».

 

Ο κ. Κωνσταντίνος Πλυτάς και η κα Marissa Barrera δηλώνουν με ενθουσιασμό ότι «τα WaterWipes είναι τα πιο αγνά μωρομάντηλα στον κόσμο! Η λίστα των συστατικών τους είναι πολύ μικρή… 99,9% νερό και μία σταγόνα γκρέιπφρουτ! Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες! Η απουσία χημικών τα κάνει τη μόνη επιλογή για χρήση ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα των πρόωρα γεννημένων μωρών. Είναι τα μόνα που αποδεδειγμένα, μέσω κλινικών μελετών, περιορίζουν την εμφάνιση και βοηθούν στην εξάλειψη δερματικών παθήσεων π.χ. ατοπική δερματίτιδα. Τώρα πλέον τα WaterWipes είναι και 100% βιοδιασπώμενα!».

 

 

info

Η εταιρία Stark & Watson δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2013. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την ελληνική οικογένεια. Στόχος της να προσφέρει μοναδικές, ποιοτικές και περιβαλλοντολογικά φιλικές λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας. Επεκτείνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της έχει δείξει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Η Stark and Watson είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας WaterWipes στην Ελλάδα.

Της Βένιας Αντωνίου