17)Ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια οι χρήστες του Harmony OS 2

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου με αφορμή το λανσάρισμα των νέων Smart Office συσκευών της, η HUAWEI ανακοίνωσε πολλά νέα προϊόντα, μεταξύ των οποίων το HUAWEI MateBook 13s, το MateBook 14s, τον σταθερό Η/Υ HUAWEI MateStation X, την οθόνη HUAWEI MateView GT 27 και τον εκτυπωτή HUAWEI PixLab X1. Παράλληλα, ανακοινώθηκε επίσης ότι ο αριθμός των χρηστών που έχουν αναβαθμίσει τις συσκευές τους σε Harmony OS 2 έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.
«Πρόκειται για μία στιγμή-σταθμό στην ιστορία της HUAWEI και είμαστε ευγνώμονες στους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους», δήλωσε ο Richard Yu, Εκτελεστικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Consumer Business Group.

“The Spirit of Democracy Weekend” στην Costa Navarino

Το Athens Democracy Forum και η Costa Navarino συνδιοργανώνουν για 6η χρονιά ένα τριήμερο από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου, γεμάτο ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες, με θέμα το πνεύμα της Δημοκρατίας.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν -με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά- διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές, όπως ο καλλιτέχνης Ai Weiwei, η ιστορικός Bettany Hughes, οι συγγραφείς Elif Shafak και Maria Ressa, καθώς και η πρώην Γενική Διευθύντρια της UNESCO Irina Bokova. Τις συζητήσεις θα συντονίσουν ο Patrick Healy, Deputy Opinion Editor και ο Steven Erlanger, Chief European Diplomatic Correspondent των New York Times.

Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα: Διοργανώνει bazaar με vintage ρούχα

Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα διοργανώνει bazaar vintage ρούχων στον εκθεσιακό του χώρο «Σοφρώνη 13» στο Ναύπλιο από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, 10.00-14.30. Το κόστος θα κυμαίνεται από 2 έως 10 ευρώ. Θα βρείτε υπέροχα φορέματα, φούστες, πουκάμισα, μπλούζες, μαντίλια από υφάσματα άριστης ποιότητας!Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.