14) ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ «Μια αγκαλιά τραγούδια»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής τους περιοδείας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και o Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνουν στη σκηνή του Christmas Theater χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια» στις 4 και 5 Νοεμβρίου.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, πρωτοστατεί στην Ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του , με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας: γνωρίζει πώς να δημιουργεί στο κοινό όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτι», μία «Γιορτή», μας προκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», ν’ απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να συντονιστούμε όλοι μαζί με το αγαπημένο «Χορεύω» αλλά και ν’ απολαύσουμε τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος»!

2 θεμαααα

Webinar για γονείς: «Ψυχο-γαστρονομία στην οικογενειακή διατροφή: Μαγειρεύοντας και τρώγοντας ενσυνείδητα, διαισθητικά, απολαυστικά! 

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ ζωντανά από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα πολύ ενδιαφέρον webinar, με αφορμή το βιβλίο της ψυχολόγου Καλλιόπης Εμμανουηλίδου.

Θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα:
– Ανα-τροφή: Μεγαλώνοντας παιδιά που να αγαπούν την τροφή και το σώμα τους.
– Ενσυνειδητότητα: Μindfulness για όλη την οικογένεια – ένα υπέροχο εργαλείο!
– Διαισθητική διατροφή: Μιλώντας στα παιδιά για την πείνα, τον κορεσμό, την όρεξη.
– Συν-τροφικότητα: Πώς το κοινωνικό περιβάλλον επηρεάζει τη διατροφή των παιδιών.
– Ψυχολογία της… μαγειρικής: Πώς να εισαγάγουμε τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της μαγειρικής.

Η συγγραφέας θα απαντήσει στις πιθανές απορίες και ερωτήσεις σας.

Για να το παρακολουθήσετε, συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us06web.zoom.us/j/89890066596?pwd=Tk1RUklrYXAwWGdia2tOSW1VYzBEdz09
(Meeting ID: 898 9006 6596
Passcode: 487484).