1 φλιτζάνι πραλίνα
1 αβγό
Σε ένα ταψί τοποθετείτε 10 χάρτινες θήκες για cupcakes.
Βάζετε τη μισή ποσότητα της πραλίνας και το αβγό στο μίξερ και τα χτυπάτε καλά. Ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι και χτυπάτε μέχρι να προκύψει ένα ομειογενές μίγμα.
Στη συνέχεια, με ένα κουτάλι γεμίζετε τις θήκες των cupcakes.
Τα βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο και τα ψήνετε για περίπου 10 λεπτά.
Μετά, τα βγάζετε από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Τώρα, παίρνετε την υπόλοιπη ποσότητα της πραλίνας και τη ζεσταίνετε μέχρι να υγροποιηθεί.
Προσθέτετε την υγροποιημένη πραλίνα στα cupcakes σας και είναι έτοιμα για κατανάλωση!!!
Τips
-Δεν πρέπει να γεμίζετε τις θηκούλες μέχρι πάνω γιατί όταν μπαίνουν τα cupcakes στον φούρνο φουσκώνουν.
-Όταν βάλετε και την υγροποιημένη πραλίνα, μπορείτε να γαρνίρετε τα cupcakes σας με ξηρούς καρπούς σε κομματάκια ή με νιφάδες λευκής σοκολάτας.