11) Εσύ, πιο λαμπερή από ποτέ με τη σειρά bioten Vitamin C!

Το bioten, αντλώντας δύναμη από τη φύση και με στόχο να διατηρεί κάθε γυναίκα λαμπερή, συνεχίζει να προσφέρει μια καθημερινή νότα αναζωογόνησης, με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, bioten Vitamin C.
Η σειρά bioten Vitamin C είναι απαραίτητη για τη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας και ο απόλυτος σύμμαχός της για αναζωογόνηση και λάμψη της επιδερμίδας. Η σειρά bioten Vitamin C κρύβει όλη τη δύναμη και ενέργεια της βιταμίνης C, γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες, ενώ το 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, φωτίζει και μειώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.
Εάν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα, ακολούθησε τα παρακάτω beauty tips:
– Εφάρμοσε την κρέμα ημέρας Vitamin C, κάθε πρωί πριν το μακιγιάζ και την
κρέμα νύχτας Vitamin C κατά τη διάρκεια της βραδινής σου περιποίηση.
– Ολοκλήρωσε τη βραδινή σου περιποίηση, εφαρμόζοντας καθημερινά 1 αμπούλα
λάμψης & αντιγήρανσης Vitamin C σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.
– Εφάρμοσε την υφασμάτινη μάσκα bioten Vitamin C 2 φορές την εβδομάδα.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Το νησί με τις 365 εκκλησίες!

Μία εκκλησία για κάθε μέρα του χρόνου έχει το νησί της Ίου! Είναι βέβαια γνωστό ότι σε όλα τα κυκλαδονήσια υπάρχουν πολλές εκκλησίες αλλά η Ίος έχει την πρωτιά.

Σύμφωνα με την παράδοση, έχει 365 εκκλησίες, δηλαδή αντιστοιχεί μία εκκλησία για κάθε ημέρα του έτους. Ο λόγος που αυτό το νησί των Κυκλάδων βρίθει από εκκλησίες είναι ότι εκεί οι παραδόσεις διαδραματίζουν ενεργό ρόλο έως και σήμερα. Οι κάτοικοι φροντίζουν για τη συντήρησή τους και περιποιούνται τον περιβάλλοντα χώρο της κάθε εκκλησίας του νησιού τους.

Πολλές από τις εκκλησίες της Ίου έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέες ως ιστορικά μνημεία της μεταβυζαντινής περιόδου. Η πιο γνωστή εκκλησία του νησιού είναι η Παναγία η Γκρεμιώτισσα, η οποία δεσπόζει στο πιο ψηλό σημείο της Χώρας. Η αρχιτεκτονική των ναών είναι λίγο πολύ η ίδια. Διαθέτουν στην κορυφή τους θόλο και είναι σε ορθογώνιο σχήμα. Στο εσωτερικό τους χαρακτηρίζονται από λιτότητα, με λιγοστές καρέκλες και εικόνες, ενώ εξωτερικά είναι ασβεστωμένες.