3) φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι SayYessers!

Ήταν Παρασκευή μεσημέρι όταν έλαβα ένα βίντεο στο email μου το οποίο δεν σας κρύβω με καθήλωσε και με γέμισε σκέψεις.

Το περιεχόμενο αφορούσε τον αγώνα που κάνει το Άλμα Ζωής στο πλευρό των γυναικών που πολεμούν τον καρκίνο του μαστού.

Αυτό όμως που με συγκίνησε είναι, πως δεν ήταν ένα δελτίο τύπου από τον ίδιο τον σύλλογο αλλά από την εταιρεία Κάμπος Χίου που με ένα σύντομο κειμενάκι σε προέτρεπε να δεις το βίντεο.

Δες το βίντεο εδώ και επανέρχομαι…

Απο την Παρασκευή λοιπόν και για τις επόμενες 3 εβδομάδες ο Κάμπος Χιου θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά και στα social media του, με μια συγκινητική και πρωτοποριακή τηλεοπτική καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το μήνυμα της εταιρείας απλό, λιτό και κατανοητό όπως αρμόζει στην περίσταση :

“Υπάρχει μία αποστολή που είναι πιο κοντά στην καρδιά μας. Είναι οι δράσεις για την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου. Στον Κάμπο Χίου, είμαστε αρωγοί στο έργο αυτό αδιάλειπτα τα τελευταία 10 χρόνια, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων μας στο Άλμα Ζωής.

Αυτόν τον Οκτώβρη, η προσφορά αυτή διπλασιάζεται! Έτσι, όσοι αγαπούν τον Κάμπο Χίου συμμετέχουν στη μάχη ενάντια στον καρκίνου του μαστού, γίνονται μέρος της ροζ αλυσίδας της δύναμης και της ελπίδας. Αυτόν τον Οκτώβρη, αξίζει να είμαστε πιο μαζί. Πιο κοντά στην καρδιά! ”

Είναι όλα αυτά που επικοινωνούμε και εμείς ως Say Yes …to the Press,

  • πως  όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά
  • πως όλοι μαζί το λίγο το κάνουμε πολύ!
  • πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο
  • πως όλοι μαζί μπορούμε να χαρίσουμε χαμόγελα
  • πως όλοι μαζί μπορούμε να διαδώσουμε την ελπίδα.

Και ξέρετε κάτι, δεν είμαστε λίγοι είμαστε πολλοί, αυτοί οι αθεράπευτα ρομαντικοί που πιστεύουμε ακόμα στην καλοσύνη και την αγάπη.

Tip of the Day: Σήμερα κάνε και εσύ κάτι μικρό για ένα συνάνθρωπο σου και αυτό θα έχει διπλό αντίκτυπο. Με μία μικρή σου κίνηση αυτός θα χαμογελάσει και εσένα η καρδιά σου θα γεμίσει χαρά και περηφάνια. Χαμογέλασε και εσύ! Τα κατάφερες και σήμερα! Κερδίσατε και οι δύο!