2) φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι SayYessers!!! 

Τι θα έλεγες σήμερα που είναι και Παρασκευούλα να κάνουμε μία ανασκόπηση… Για παράδειγμα να συγκρίνουμε θέματα που μας απασχολούσαν περισσότερο μέχρι να κλείσουμε τα 35 αλλά και κατά πόσο μας αφορούν τώρα… Έτοιμοι; Πάμε!

  • Η μόδα. Ναι, οκ προφανώς και ακολουθούμε τη μόδα όμως δεν τρέχουμε πλέον να αγοράσουμε ό,τι χαζομάρα μας “πασάρουν”. Λογικά εκεί κοντά στα 35 είναι και η ηλικία που καταλήγουμε για το στυλ που μας αρέσει.
  • Βάρος. Ακόμα και να πάρουμε 3-4 κιλάκια, η αυτοπεποίθησή μας είναι τόσο στα πάνω της που δεν μας απασχολούν καν.
  • Κουτσομπολιά ή αλλιώς κοινωνικός σχολιασμός. Δεν έχουμε ούτε το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση να περνάμε κρεμασμένες για ώρες, πάνω σε ένα ακουστικό κουτσομπολεύοντας ακόμα και με την κολλητή μας. Η ζωή μας τρέχει και έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε από το να σχολιάζουμε τους άλλους (ελπίζω).
  • Ο τρόπος που γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο ουσιαστική η ημέρα των γενεθλίων μας και θέλουμε να την περάσουμε λίγο πιο ήσυχα και σε πιο προστατευμένο περιβάλλον, με αγαπημένους μας ανθρώπους, ωραίο φαγητό και καλό κρασί.
  • Γάμος. Αν είσαι κοντά στα 35 άντρας ή γυναίκα και ακόμα δεν είσαι παντρεμένος λογικά έχεις συμφιλιωθεί με τον τρόπο ζωής σου και τις όποιες εμπειρίες έχεις συλλέξει μέχρι σήμερα και στον επόμενο γάμο δεν θα σηκωθείς καν από τη θέση σου όταν η νύφη πετάξει την ανθοδέσμη ή δεν θα δούμε το όνομά σου γραμμένο κάτω από το νυφικό παπούτσι της ξαδέρφης σου.
  • Τα νέα του Hollywood. Πιο εύκολα θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον αν o ΑΒ έχει έκπτωση στα pampers παρά αν η Jennifer Aniston τα έφτιαξε ξανά με τον Brad Pitt.
  • Η γνώμη των άλλων. Η αλήθεια είναι πως αδιαφορούσα και πριν τα 35 όμως τώρα το απογείωσα. Θα χαρώ να με συμβουλεύεις, να ακούσω τη γνώμη σου (αν τη ζητήσω), να σου πω την άποψή μου (αν τη ζητήσεις) και γενικά όταν υπάρχει κοινώς αποδεκτή ωφέλιμη ανταλλαγή απόψεων. Όμως δεν χαίρομαι όταν κρίνεις τις επιλογές μου και τον τρόπο που διάλεξα να ζήσω τη ζωή μου.

Tip of the Day: Επειδή δεν ζω σε ροζ συννεφάκι και γνωρίζω πόσο επηρεάζει τη διάθεσή σου όταν νιώθεις πως κάνεις πράγματα μη αποδεκτά για κάποιον άλλον, να σου πω πως αν δεν ενοχλείς και δεν του επηρεάζεις ούτε στο χιλιοστό τη δική του ζωή, νιώσε ελεύθερος, κάνε ό,τι σου αρέσει και προχώρα παρακάτω. Εξάλλου η προσωπική ελευθερία του καθενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα όρια της ελευθερίας των άλλων. Ισχύει για όλες τις ηλικίες πριν από τα 35 αλλά πολυ περισσότερα μετά, κράτησε το ως μότο ζωής και πάψε να ζεις τη ζωή σου μετά από σχετική έγκριση άσχετων ανθρώπων…

Καλό σαββατοκύριακο και να περάσεις υπέροχα!