14) H Honda NT1100 αναγγέλλει μία New Touring εποχή το 2022

2022 HONDA NT1100

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ Auto -Moto

Πολλοί αναβάτες πλέον επιθυμούν επιδόσεις, συμπεριφορά, άνεση σε μεγάλες αποστάσεις και ένα πλήρες τεχνολογικό πακέτο, αλλά χωρίς απαραίτητα το image ή τις διαστάσεις μιας adventure μοτοσυκλέτας. Θέλουν μεν μία ξεκάθαρη touring επιλογή, αλλά με πλούσιο
εξοπλισμό και σπορ χαρακτήρα – μια μοτοσυκλέτα δηλαδή που θα τους επιτρέπει τόσο τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη όσο και τα μεγάλα ταξίδια με συνεπιβάτη και αποσκευές.

Η νέα NT1100 είναι ακριβώς μια τέτοια μοτοσυκλέτα. Μια άνετη, ευέλικτη, απολαυστική New Touring μοτοσυκλέτα, σχεδιασμένη για όσους έχουν πολλές αναμνήσεις από αντίστοιχες παλαιότερες Honda, αλλά και για να προσελκύσει νεότερους αναβάτες που σκέφτονται την
αναβάθμιση από ένα μεσαίας κατηγορίας μοντέλο.

Χρησιμοποιώντας ως βάση το πλαίσιο και τον συναρπαστικό δικύλινδρο κινητήρα της CRF1100L Africa Twin, εξασφαλίζει τις απαιτούμενες επιδόσεις. Εξοπλίζεται όμως και με χαρακτηριστικά που διευρύνουν την απήχηση του μοντέλου.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Oι σοκολατένιοι λόφοι στις Φιλιππίνες!
Στο νησί Bohol που βρίσκεται στις Φιλιππίνες υπάρχουν περισσότεροι από 1.260 σοκολατένιοι λόφοι, που απλώνονται σε μια έκταση 50 τετραγωνικών χιλιομέτρων!
Ονομάστηκαν σοκολατένιοι λόφοι επειδή το πράσινο γρασίδι που τους καλύπτει, τους δίνει ένα σοκολατί χρώμα στη διάρκεια της ξηρής περιόδου. Το αποτέλεσμα είναι να θυμίζουν εκατοντάδες σοκολατένιες σταγόνες. Ο ψηλότερος λόφος είναι μόλις 120μ.

Ο πιο γνωστός μύθος λέει ότι οι σοκολατένιοι λόφοι σχηματίστηκαν από τη μάχη δύο γιγάντων που πετούσαν χώμα ο ένας στον άλλον.

Μία από τις επικρατέστερες εκδοχές για το πώς δημιουργήθηκαν οι λόφοι είναι ότι θαλάσσιοι ασβεστόλιθοι «έκατσαν» επάνω σε μια βάση από πηλό. Οι γεωλόγοι κάνουν λόγο για ένα ασυνήθιστο γεωλογικό φαινόμενο το οποίο δεν μπορούν να ερμηνεύσουν με σιγουριά και έτσι δεν έχουν καταλήξει σε ένα κοινό συμπέρασμα για τον σχηματισμό τους.

Ούτε δέντρα ούτε θάμνοι φυτρώνουν σε αυτούς τους λόφους και γι’ αυτό δημιουργείται αυτό το μοναδικό φαινόμενο. Δεν επιτρέπεται να σκαρφαλώσουν οι επισκέπτες στους σοκολατένιους λόφους, υπάρχει όμως ένα παρατηρητήριο από το οποίο μπορούν να τους θαυμάσουν.