Η eesoμe αναδεικνύει την ομορφιά και τη λάμψη μας

Εesoμe σημαίνει “ελκυστικό”. Και είναι αλήθεια ότι δεν συναντάμε συχνά brands με τόσο ελκυστικό όνομα… Πάμε να γνωρίσουμε τη φιλοσοφία της eesoμe μέσα από τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο ιδρυτής της, κ. Αλέξης Κάπας.

 

 

Μιλήστε μας για την ιστορία της δημιουργίας της eesoμe. Από πού εμπνευστήκατε το όνομά της;

Η ελληνική γη έχει μία ξεχωριστή βιοποικιλότητα, εξαιτίας της ιδιάζουσας τοπογραφίας της, η οποία την καθιστά μία από τις πλουσιότερες στον κόσμο. Αυτό μας ώθησε στη δημιουργία αποτελεσματικών καλλυντικών, πλούσιων σε φυσικά συστατικά. Συστατικά τα οποία δρουν σε αρμονία με τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας, προάγοντας την υγεία και τη λάμψη του δέρματος και των μαλλιών σας.

Το όνομα της eesoμe αποτελεί επακόλουθο όλης της φιλοσοφίας της εταιρίας και σημαίνει «όμορφο στο μάτι», «ελκυστικό»…

Εξάλλου η απόλυτη δύναμη της φύσης είναι η γυναίκα και τα προϊόντα μας έχουν πάντα ως στόχο να αναδεικνύουν την ομορφιά της, τη λάμψη της και τη δυναμικότητά της.

 

Ποιο είναι το μότο της eesoμe;

Το μότο της eesoμe είναι: Υψηλής ποιότητας καλλυντικά εμπνευσμένα από τη φύση. #NEVERENDINGBEAUTY

Τα προϊόντα μας βασίζονται σε μια επιλογή από φυσικά εκχυλίσματα, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής τους διενεργούνται ποιοτικοί έλεγχοι, ενώ απαγορεύονται ρητά οι δοκιμές σε ζώα.

Ποια είναι τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κυρίως για τα καλλυντικά της eesoμe;

Τα προϊόντα eesoμe είναι υψηλής ποιότητας καλλυντικά φτιαγμένα από ενεργά φυσικά συστατικά, που έχουν τη δύναμη να φροντίζουν, να προστατεύουν, να περιποιούνται σε βάθος και να δίνουν τη λάμψη που αναζητάτε. Εκχύλισμα μωβ ορχιδέας, μελιού, μανόλιας, εκχύλισμα πέρλας και ροδιού είναι μερικά από τα πολλά συστατικά που χρησιμοποιούμε και είναι εμπνευσμένα από τη φύση!

Ποιοι είναι οι στόχοι της εταιρίας για το επόμενο διάστημα;

Η eesoμe είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σκοπός της εταιρίας μας είναι να εξελίσσει συνεχώς τη διαδικασία παραγωγής με νέα προϊόντα που θα απευθύνονται στη σύγχρονη ανάγκη της εποχής.

Βασικός στόχος της eesoμe είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, με σεβασμό τόσο στην ίδια όσο και στο περιβάλλον αλλά και στη φύση.