11) Η KPMG στην Ελλάδα συμμετείχε για τρίτη φορά στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών

Η KPMG συμμετείχε για τρίτη φορά στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2021 του Ocean Conservancy, που συντονίζει για την Ελλάδα η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA) για 31 η χρονιά. 52 στελέχη της KPMG απαντώντας στο
μήνυμα της εκστρατείας «Παίρνω μέρος, γίνομαι η λύση», δήλωσαν τη συμμετοχή τους στον εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο και Μεγάλο Καβούρι στη Βουλιαγμένη, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων ειδών
(συνολικά 70 κιλά απορριμμάτων). Ο καθαρισμός της παραλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών  Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και σε συνέπεια με τον 14ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης, «ζωή στο νερό», των Ηνωμένων Εθνών.

 

2 DELTIO

Το Άσυλο Ανιάτων συνεργάζεται με την εταιρία Puratos

Το Άσυλο Ανιάτων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία πρώτων υλών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας Puratos Ελλάς ΑΕΒΕ, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των περιθαλπόμενων του Ασύλου. Τη νέα συνεργασία εγκαινίασε η εταιρία δωρίζοντας στο Ίδρυμα 140 ειδικές στρωματοθήκες.
Την ημέρα της παράδοσης της δωρεάς εκπρόσωποι της εταιρίας συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Ασύλου, κ. Ιωάννα Ηλιάδη καθώς και τους συνεργάτες της και συζήτησαν πιθανούς τρόπους συνέχισης της συνεργασίας τους.

 

3 DELTIO

Η KRAFT Paints παρουσιάζει το χρώμα της χρονιάς 2022

Η KRAFT Paints παρουσιάζει το χρώμα της χρονιάς 2022. Συγκεκριμένα, επέλεξε την ανοιχτή μπλε και αέρινη απόχρωση CG 686 Eleftheria /F, από την ανανεωμένη παλέτα Colors of Greece Collection.
Εμπνευσμένο από τα πιο ελληνικά στοιχεία, όπως το λευκό φως του ουρανού και η δροσιά της πιο ανοιχτόχρωμης θάλασσας, το νέο χρώμα CG 686 Eleftheria /F θα μας συνοδεύσει για το 2022. Είναι ένα χρώμα που αποτυπώνει την αλλαγή, την αναζωογόνηση, την ελευθερία.
Η απόχρωση CG 686 Eleftheria /F αποτελεί την ιδανική απόχρωση για όλο το σπίτι, από το υπνοδωμάτιο για χαλαρές βραδιές και ξεκούραση, έως το σαλόνι και από την κουζίνα έως τον πιο ιδιαίτερο χώρο του μπάνιου. Ταιριάζει απόλυτα με λευκές και μπεζ αποχρώσεις, ενώ μπορεί να προσδώσει κι ένα πιο σκούρο αποτέλεσμα με συναίσθημα
στον χώρο. Συνδυάζεται τόσο με σκούρο μπλε ή γκρι, όσο και με βιομηχανικές υφές όπως το τσιμέντο ή ο γρανίτης.