7) Νέα συνεργασία της Mr. Puffs με τη Segafredo

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας Mr. Puffs στη Γλυφάδα. Ο κόσμος, με την
υψηλή προσέλευσή του, καλωσόρισε το πρώτο Mr. Puffs και φυσικά η Segafredo Zanetti Ελλάς ήταν εκεί προσφέροντας στους παρευρισκόμενους, όπως πάντα, γνήσιο ιταλικό καφέ
υψηλής ποιότητας. Η νέα αυτή συνεργασία ανάμεσα στην Mr. Puffs και στην Segafredo βασίζεται στο κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από τη πραγματική σύνδεση με τον καταναλωτή και την ικανοποίηση των αναγκών του μέσω της προσφοράς υψηλής ποιότητας προϊόντων. Αυτό αποτέλεσε και το μυστικό της επιτυχίας για τον Έλληνα ιδρυτή της Mr. Puffs, Παντελή Σούνη, ο οποίος μετέτρεψε το πρώτο κατάστημα με λουκουμάδες που άνοιξε στον Καναδά σε μια παγκόσμια αλυσίδα. Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός των απολαυστικών λουκουμάδων και του ξεχωριστού καφέ της Segafredo εγγυάται την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με επιπλέον δυνατότητα για αγορά των προϊόντων της Segafredo και απόλαυση αυθεντικού ιταλικού espresso στο σπίτι του.

 

2 δελτιο

Η Wolt εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την DUST+CREAM

H Wolt ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τα καταστήματα DUST+CREAM. Η συνεργασία αρχικά αφορά σε δύο καταστήματα στην Αττική (Ερμού 85, Αθήνα & Σιβιτανίδου 8, Καλλιθέα) και ένα στη Θεσσαλονίκη (Αλ. Παπαναστασίου 150, Χαριλάου).
Ο καθημερινός προορισμός για προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης, αρώματα και όλα τα είδη ομορφιάς, για γυναίκες και άνδρες, έρχεται πλέον στην πόρτα σου με την ευκολία και ταχύτητα της Wolt. Οι πελάτες της εφαρμογής μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα ποιοτικών προϊόντων άνω των 600 κωδικών από προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες και καλλυντικά, μέχρι είδη προσωπικής φροντίδας, που συνοδεύονται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Οι πελάτες της Wolt σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορούν πλέον να παραγγείλουν τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς από το σπίτι ή το γραφείο τους, με την παραγγελία να έρχεται στην επιλεγμένη τοποθεσία σε περίπου 30 λεπτά. Εφόσον το επιθυμούν μπορούν να προγραμματίσουν την παράδοση της παραγγελίας για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν με κάρτα ή με μετρητά.

Say Yes …and Get Impressed
To περίεργο φρούτο με τα 3 παγκόσμια ρεκόρ!

H Καρύδα της Θάλασσας είναι ένα από τα πιο σπάνια και περίεργα φρούτα στον κόσμο. Ευδοκιμεί μόνο σε δύο νησιά του αρχιπελάγους των Σεϋχελλών!

Ένα ώριμο φρούτο έχει διάμετρο 40–50 και ζυγίζει 15-30 kg. Για να ωριμάσει ένας καρπός απαιτούνται 6-7 χρόνια και συνήθως περιέχει έναν σπόρο. Ο σπόρος της Καρύδας της Θάλασσας είναι ο μεγαλύτερος σπόρος στο φυτικό βασίλειο.

Η Καρύδα της Θάλασσας κατέχει τρία παγκόσμια ρεκόρ:

1. Έχει το μεγαλύτερο καρπό φρούτου που έχει ζυγιστεί – 42 κιλά!
2. Έχει το μεγαλύτερο σπόρο φυτού με βάρος 17 κιλά.
3. Έχει το μεγαλύτερο λουλούδι φοίνικα.