14) Παρουσίαση του βιβλίου της Φωτεινής Τσαλίκογλου και της Τασούλας Επτακοίλη «Με βλέπεις;»

«Με βλέπεις;» Ένα βιβλίο που γράφτηκε από τη Φωτεινή Τσαλίκογλου και την Τασούλα Επτακοίλη τους πρώτους μήνες της πανδημίας και κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Καστανιώτη τον Οκτώβριο του 2020. Σήμερα, ο χρόνος του είναι ακόμα ενεστώτας. Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 6.30 μ.μ., στον θερινό κινηματογράφο «Άνεσις»,οι δύο συγγραφείς θα συνομιλήσουν με τη στιχουργό-ποιήτρια Λίνα Νικολακοπούλουγια όσα ζούμε, αισθανόμαστε, φοβόμαστε, ελπίζουμε. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Βίκυ Βολιώτη και Πέγκυ Τρικαλιώτη. Για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

2 ΘΕΜΑ

Η Μαρία Τζιρίτα στο 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Την Παρασκευή  03/09/2021 στις 20:00 η συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα θα βρίσκεται στο 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο για να συνομιλήσει με το κοινό και να υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου με τίτλο “Κάτω απ’ τη μηλιά”, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία τριών γυναικών, από τρεις διαφορετικές γενιές, που έρχεται να μας διδάξει με έναν συγκλονιστικό τρόπο πως πάντα υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο μας και να φτιάξουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε και μας αξίζει.

Την ημέρα που η Πάολα κάλεσε στο σπίτι της την ανιψιά της τη Νάγια, για να της ανοίξει την καρδιά της, άνοιξε μαζί και το κουτί της Πανδώρας για ολόκληρη την οικογένειά τους. Όσα της αποκάλυψε, καθώς ξετύλιγε την ιστορία της ζωής της, παρέσυραν σαν άγριο κύμα την ανυποψίαστη κοπέλα κι άλλαξαν τη δική της ζωή για πάντα…