15) Το καλύτερο MUSICAL TRIBUTE για τους Beatles

Το BackBeat Beatles είναι η καλύτερη παράσταση αφιερωμένη στους Beatles! Έρχεται στο Christmas Theater της Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου.

Εμπνευστής και δημιουργός της παράστασης είναι ο ηθοποιός και μουσικός Κρις Ο’ Νιλ (Chris O’Neill) που συμμετείχε στην βραβευμένη με BAFTA ταινία «BackBeat» με θέμα τη ζωή των Beatles πριν γίνουν διάσημοι, και στην οποία ενσάρκωνε τον Τζωρτζ Χάρισον.

Η BackBeat Beatles tribute band κατάφερε να γίνει διάσημη σε όλον τον κόσμο ενώ μαζί της έχουν εμφανιστεί διάσημα ονόματα όπως οι Take That, Robbie Williams, η Shirley Bassey, οι Spandau Ballet αλλά και η Liverpool Philharmonic Orchestra. Έδρα του συγκροτήματος είναι φυσικά το Λίβερπουλ, εκεί, που το 1959 δημιουργήθηκαν τα θρυλικά «σκαθάρια», και αυτή η καταγωγή τους κάνει τον ήχο, τα φωνητικά τους αλλά και τη σπιρτάδα και το χιούμορ τους πολύ πιο αυθεντικά.

Η μοναδικότητά τους είναι η δύναμη που έχουν να μας μεταφέρουν στην δεκαετία του ’60 με μοναδικά κοστούμια της εποχής αλλά και τις υπέροχες φωνές και την εκπληκτική ομοιότητα με την αυθεντική μπάντα. Στην παράσταση βλέπουμε και μοναδικές προβολές βασισμένες σε συλλεκτικό οπτικό υλικό.
2 δελτιο
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ: Με τη χορωδία TURETSKY CHOIR and SOPRANO
Ο μουσικός μαραθώνιος της χορωδίας “Turetsky Choir & Soprano” συνεχίζει να επεκτείνει την τεράστια τουρνέ του. Το 2021, άρχισε τον Μάιο στην επέτειο για τα 80 χρόνια από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου και συνεχίζει την επετειακή του περιοδεία. Το έργο έχει ένα ειρηνευτικό μήνυμα και με τα χρόνια της ύπαρξής του έχει ήδη ενώσει περισσότερες από 20 χώρες και πέντε γενιές.
Φέτος το έργο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ασιατικές χώρες.
«Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν» ακούστηκαν στις κεντρικές πλατείες της Ευρώπης – ο μαραθώνιος φιλοξενήθηκε από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Σλοβακία, η Κροατία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ισπανία και άλλες.
Δείτε τις παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00
Θέατρο Κήπου
ΑΘΗΝΑ | 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00
Εξωτερικός χώρος του Ζαππείου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ με κάρτα εισόδου

Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στο 211 7701 700.