8) UNLIMITED ABILITIES DAYS 2021: Τεχνολογία χωρίς Περιορισμούς

Οι μέρες γιορτής των ανθρώπων με ικανότητες να ξεπερνούν κάθε περιορισμό, επιστρέφουν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η φετινή διοργάνωση υπό το τίτλο «Τεχνολογία χωρίς Περιορισμούς» έχει σκοπό να αναδείξει τα οφέλη και τις προκλήσεις της χρήσης της τεχνολογίας στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής του κάθε πολίτη, χωρίς περιορισμούς. Μια πολυδιάστατη εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν φορείς της κοινωνίας των πολιτών, κοινωνικοί επιχειρηματίες και θεσμικοί φορείς με 3 άξονες δράσεων:

 

  • #ABILITIES TALKS

Άνθρωποι με ή χωρίς αναπηρία, ορατή ή αόρατη, κοινωνικοί επιχειρηματίες, ακτιβιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται τις ιστορίες και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις ευκαιρίες που φέρνει η εξέλιξη της τεχνολογίας.

 

  • #ΤΗΙΝΚ & CARE CHALLENGE

Οι επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά με παιχνίδια, διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας, να ενημερωθούν, να κάνουν εξετάσεις πρόληψης κ.α.

 

  • #DESIGN  & CARE HACKATHON «Rare is Unique»

Γραφίστες και Designers ενώνουν τις δυνάμεις στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό «Rare is Unique», αναδεικνύοντας ότι σπάνιος σημαίνει μοναδικός. Τα καλύτερα σχέδια θα ψηφιστούν από το κοινό διεκδικώντας  χρηματικά έπαθλα και γραφίδες σχεδίασης.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 11.00-20.00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, δράσεις για κάθε ηλικία, bazaar, διαγωνισμούς και δώρα. Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά.

 

2 ΘΕΜΑ

Το νέο HR-V προσφέρει εξαιρετική υβριδική απόδοση

Το νέο HR-V προσφέρει μία μοναδική οδηγική εμπειρία με άμεση απόκριση και εξαιρετική απόδοση χάρη στο ισχυρό και αποδοτικό υβριδικό σύστημα e:HEV της Honda με δύο ηλεκτροκινητήρες (στάνταρ για πρώτη φορά στο HR-V). Η επόμενη γενιά του δημοφιλούς compact SUV της μάρκας διακρίνεται για την ευρυχωρία, την άνεση και τη χρηστικότητά της, ενώ αξιοσημείωτα είναι τα προηγμένα συστήματα
ασφάλειας και η τεχνολογική εξέλιξη. Όλα πλαισιώνονται από ένα τολμηρό και κομψό σχήμα εμπνευσμένο από μοντέλο coupe.

Το νέο HR-V, που θα διατίθεται στην Ευρώπη από τα τέλη του 2021, είναι το επόμενο μοντέλο με το “διακριτικό” e:HEV (hybrid electric vehicle) στην προϊοντική οικογένεια της Honda, μετά το ανανεωμένο CR-V και το νέο Jazz που κυκλοφόρησε το 2020.