7) Christmas DIY!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλο και περισσότερα σπίτια φοράνε τα γιορτινά τους! Δείτε μία εύκολη αλλά εντυπωσιακή κατασκευή που μας προτείνουν οι ειδικοί του του Stars for Europe.

Vintage βάση για κέικ σε παστέλ αποχρώσεις

Πολύχρωμες παστέλ αποχρώσεις, vintage style και DIY – τρεις τάσεις διακόσμησης ενώνονται σε αυτή την όμορφη βάση για κέικ. Αυτή η πρωτότυπη ιδέα, με παστέλ πιάτα και ποτήρια, είναι εύκολη και γρήγορη στην προετοιμασία και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Θα χρειαστείτε τρία πιάτα διαφορετικών μεγεθών (π.χ. πιάτο φαγητού, πιάτο γλυκού και πιατάκι καφέ), διακοσμητικά ποτήρια, ένα μικρό γυάλινο βάζο, ανθεκτική κόλλα για όλες τις χρήσεις, πολύχρωμα μίνι αλεξανδρινά και μικρά μεταλλικά δοχεία ως γλαστράκια.

Βήμα προς βήμα!

Βήμα 1: Αρχικά αποφασίστε αν τα ποτήρια θα μπουν ανάμεσα στα πιάτα με τη βάση ή το άνοιγμα στραμμένο προς τα πάνω. Στη συνέχεια κολλήστε τα πιάτα και τα ποτήρια μαζί ένα-ένα. Εφαρμόστε την κόλλα στη βάση ή το χείλος του γυαλιού και πιέστε πάνω στην επιφάνεια του πιάτου μέχρι να στεγνώσει τελείως η κόλλα. Θα χρειαστείτε τρία πιάτα και δύο ποτήρια για μία βάση τριών επιπέδων.

Βήμα 2: Προσθέστε τα πολύχρωμα μίνι αλεξανδρινά στα μεταλλικά δοχεία και τοποθετήστε τα στη βάση που έχετε φτιάξει. Σημαντικό: Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει τελείως η κόλλα.

Βήμα 3: Τέλος, ως τελική πινελιά, κολλήστε ένα μίνι γυάλινο βάζο στο πάνω πιάτο, γεμίστε το με νερό και τοποθετήστε μέσα ένα κομμένο αλεξανδρινό. Έτοιμο!