10) Χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης με αλεξανδρινά με έμπνευση από το δάσος

Οι ειδικοί του Stars for Europe παρουσιάζουν ιδέες για επιτραπέζιες συνθέσεις, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και διακοσμητικά εσωτερικού χώρου, όπου το αλεξανδρινό και τα φυσικά υλικά πρωταγωνιστούν.

Με τα εντυπωσιακά φύλλα του, το αλεξανδρινό είναι η ιδανική
επιλογή και σε συνδυασμό με βρύα, φύλλα πεύκου και άλλα φυσικά στοιχεία, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Φυσικά υλικά όπως βρύα, κουκουνάρια, μίνι έλατα, τεχνητό χιόνι και ξύλινα μανιτάρια συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό που συμπληρώνουν ιδανικά τα κρεμ αλεξανδρινά, ενώ τα φωτάκια και τα λευκά ψηλά κεριά φτιάχνουν έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Ένα στεφάνι κυπαρισσιού διακοσμημένο με μακριά κλαδιά
πεύκου γίνεται ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό, χάρη στο κομμένο αλεξανδρινό σε έντονο κόκκινο χρώμα. Τα μήλα ενισχύουν τους κόκκινους τόνους της σύνθεσης.

 

2 θεμα

Green news

Τέλος τα βενζινοκίνητα και τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα από το 2030

Από το 2030 θα επιτρέπεται η πώληση μόνο οχημάτων μηδενικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου ως προς τα ΙΧ και ελαφρά επαγγελματικά. Δηλαδή θα απαγορεύεται η πώληση αυτοκινήτων με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου.

Eπίσης, από το 2025 είναι υποχρεωτικά όλα τα νέα ταξί στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και το ένα τρίτο των νέων ενοικιαζόμενων οχημάτων θα είναι οχήματα μηδενικών εκπομπών. Από το 2023 τουλάχιστον το ένα τέταρτο των νέων εταιρικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα ή υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα.