11) Διπλή επέκταση του Wolt Market σε Θεσσαλονίκη και Αττική

Στη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται η υπηρεσία Wolt Market, για πρώτη φορά εκτός Αττικής, σε σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από το επίσημο λανσάρισμα εντός του 2021. Παράλληλά, ένα νέο dark store στο Περιστέρι προστίθεται στο υπάρχον δίκτυο για να καλύψει τα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας, ως απάντηση στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες. Τα ψώνια του supermarket έρχονται πλέον στην πόρτα των πελατών της Wolt σε περίπου 20 λεπτά, μέσω του Wolt Market, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 07:30 έως τις 00:00. Περισσότεροι από 2.500 κωδικοί, που διαρκώς αυξάνονται, έχουν τοποθετηθεί στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market. Τα διαθέσιμα προϊόντα καλύπτουν όλες τις ανάγκες όπως τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά ακόμα. Παράλληλα, μοναδικές προσφορές μετατρέπουν τα καθημερινά ψώνια σε μία αξεπέραστη εμπειρία, με τους πελάτες της Wolt να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους με όσα τους φέρνουν χαρά, αφού λαμβάνουν στην πόρτα τους ό,τι χρειαστούν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

 

 

2 deltio

Η Praktiker Hellas βρίσκεται στο πλευρό μας για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή που ονειρευόμαστε για το σπίτι μας, μέσα από τις μοναδικές προσφορές της, ενόψει της φετινής Black Friday, στις 26/11.

Με την πρωτότυπη και χιουμοριστική καμπάνια της, με κεντρικό μήνυμα ‘‘Πρακτικά θέλεις  Black Friday στα Praktiker’’, μας καλεί να ανακαλύψουμε τις απίστευτες προσφορές της σε μεγάλη ποικιλία ειδών που αλλάζουν το σπίτι και δημιουργούν ταυτόχρονα στιγμές χαράς, αγάπης και παιχνιδιού, καθώς με προσφορές σε Black Friday τιμές, τα Praktiker αποτελούν τη λύση κυριολεκτικά για όλο το σπίτι!

Στο «σπάσιμο μύτης» πρωταγωνιστούν ψησταριές, αξεσουάρ BBQ και είδη σερβιρίσματος, στην κατηγορία «ρομάντζο» βγαίνουν μπροστά καθρέπτες, αξεσουάρ μπάνιου και είδη υγιεινής! Ακολουθεί το «ζέσταμα» με είδη κλιματισμού, συσκευές θέρμανσης και αφυγραντήρες. Παράλληλα, καθετί «στέρεο» εξασφαλίζεται με εργαλεία, ηλεκτρικά εργαλεία, μηχανήματα αλλά και αξεσουάρ, ενώ νέες σπιτικές γωνιές σε μορφή «κρησφύγετου» δημιουργούνται με πολυθρόνες, καναπέδες και κρεβάτια και, φυσικά, με τη φετινή Black Friday πρόκειται να ζήσουμε όλοι «ζωάρα» στο υπνοδωμάτιο με κρεβάτια, στρώματα κ.α.