8) DISNEY PRINCESS Sisterlove: Αδελφική αγάπη από essence & CATRICE

Επιστροφή στα παιδικά μας χρόνια: Η νέα συλλογή Sisterlove της essence και της CATRICE, η Disney Princess Limited Edition, γιορτάζει τις πριγκίπισσες της Disney και τα θετικά τους χαρακτηριστικά με το σύνθημα “Courage To Be Kind”.
Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ τις πριγκίπισσες της Disney – Ariel, Jasmine, Pocahontas, Belle, Mulan και Rapunzel; Γιατί πάντα ήξεραν ένα πράγμα: το να είσαι καλός και φιλικός είναι το νέο trend! Σίγουρες και θαρραλέες από τη μια, ευγενικές και ζεστές από την άλλη – το ίδιο ισχύει και για τις δικές μας ηρωίδες. Εμπνεόμαστε από τις πριγκιπικές τους ιδιότητες και
δημιουργούμε το απόλυτο statement look με τα προϊόντα ματιών και προσώπου, τα πινέλα και τα balm για τα χείλη της σειράς Disney Princess!

Say Yes …and Get Impressed!

Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα του κόσμου: 274 ημέρες στη θάλασσα, 150 προορισμοί

Η εταιρία Royal Caribbean προσφέρει μια κρουαζιέρα 274 ημερών σε όσους βέβαια είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν από 50 έως 95.000 ευρώ για να γυρίσουν και τις επτά ηπέιρους! Οι ταξιδιώτες θα επισκεφτούν συνολικά 150 μέρη.

Σύμφωνα με την εταιρία, το κρουαζιερόπλοιο Serenade of the Seas θα αναχωρήσει τον Δεκέμβριο του 2023 από το Μαϊάμι και θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2024.

Οι επιβάτες θα βρεθούν σε 65 χώρες και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μνημεία όπως το Μάτσου Πίτσου, το Σινικό Τείχος, το Ταζ Μαχάλ, το Κολοσσαίο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, τους καταρράκτες Ιγκουασού, τις Πυραμίδες της Γκίζας κ.α. Η Αθήνα είναι ένας από τους 150 προορισμούς.

Ο στόχος της Royal Caribbean Cruise Line είναι «να ζήσουν όλοι οι επιβάτες μας μια υπέροχη και πολύ διαφορετική περιπέτεια σε ένα άκρως επικό τουριστικό πακέτο». Το συγκεκριμένο ταξίδι άλλωστε ονομάστηκε «Η απόλυτη παγκόσμια κρουαζιέρα».