14) Εκπαίδευση και εξειδίκευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας από την Accademia Pizzaioli!

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης της ιταλικής Σχολής Accademia Pizzaioli όπου αρχάριοι και επαγγελματίες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα ανακαλύπτουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας μέσα από ολοκληρωμένα σεμινάρια.
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 ξεκίνησε νέος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες Pizzaioli μέσω των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να τελειοποιήσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση. Παράλληλα, από τις 22 Νοεμβρίου θα υπάρξουν νέα τμήματα
αρχαρίων, στο πλαίσιο των οποίων οι ενδιαφερόμενοι θα ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και θα διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευές για πίτσα, focaccia κ.α.
Η Accademia Pizzaioli κάνει τη διαφορά, δίνοντας στους σπουδαστές την
ευκαιρία να διδαχθούν βιωματικά τη λειτουργία μιας πιτσαρίας και ενός εστιατορίου σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η Οργάνωση και Διοίκηση κουζίνας, η Υγιεινή, ο Ποιοτικός Έλεγχος εμπορευμάτων, η συντήρηση και αξιοποίηση τροφίμων και οι προετοιμασίες σε
όλα τα στάδια αποτελούν εξειδικευμένα αντικείμενα γνώσης για τα οποία, μέσω της ολιστικής πρακτικής, ο σπουδαστής αποκτά το σημαντικότερο εφόδιο για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

 

2 δελτιο

Πρεμιέρα από τους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο και Νίκο Βουρλιώτη στο “Fix Night Club” της Θεσσαλονίκης!

λεζάντα

Νίκος Βουρλιώτης, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος

Ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Βουρλιώτης έκαναν πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και στο “Fix Night Club”. Οι λαμπεροί καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους. Από την πρώτη κιόλας μέρα πλήθος θαυμαστών κατέκλυσε το “Fix Night Club”, αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, ενώ πολλοί ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα ειδικά για το διήμερο της πιο αναμενόμενης πρεμιέρας της συμπρωτεύουσας.
Μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο βρισκεται και το συγκρότημα των Goin’ Through. Όλοι μαζί θα χαρίζουν μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο.