12) Γνωρίστε τη νέα εορταστική συλλογή GHD DESIRE

 

Η εορταστική συλλογή της ghd desire περιλαμβάνει τα δημοφιλέστερα επαγγελματικά εργαλεία styling της ghd, που συνοδεύονται από
αξεσουάρ styling και διατίθενται σε πολυτελή σετ δώρου.

Το σετ δώρου ON THE GO περιλαμβάνει το ΝΕΟ ghd unplugged styler. Το πρώτο συμπαγές και ασύρματο styler της ghd, για φορητό λείο styling, χωρίς δεσμεύσεις. Το σετ δώρου περιλαμβάνει επίσης το ελαφρύ και συμπαγές σεσουάρ ταξιδιού ghd flight ®, το spray προστασίας από τη θερμότητα bodyguard σε μέγεθος ταξιδιού και την paddle brush μεγέθους ταξιδιού.

Το σετ δώρου GHD CURVE είναι ιδανικό για κυματισμούς που θυμίζουν παραλία. Το ghd curve ® creative curl wand έχει μοναδικό στρογγυλό στέλεχος που μπορεί να δημιουργήσει μπούκλες που δείχνουν φυσικές και κυματισμούς με βάθος ή εντυπωσιακές, ελαστικές, μπούκλες με όγκο. Διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία Ultra-zone που εγγυάται τη σωστή θερμοκρασία για μπούκλες των 185°C, για μπούκλες που διαρκούν, και σέβεται την υγεία των μαλλιών σας. Συνοδεύεται από την οβάλ βούρτσα χτενίσματος της ghd.

 

2 δελτιο

CATRICE Limited Edition Advent Beauty Gift Shop

Το νέο CATRICE Limited Edition Advent Beauty Gift Shop προσφέρει τα ιδανικά δώρα σε πρακτική μίνι έκδοση, πραγματικές πόρτες-εκπλήξεις για τους λάτρεις του μακιγιάζ! Μπορείτε να τοποθετήσετε τα προϊόντα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν δώρο για τους αγαπημένους σας, όμορφα συσκευασμένα στο κομψό κουτί δώρων ή να αφήσετε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να σας παρασύρει και να δημιουργήσετε μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις! Τον Νοέμβριο του 2021, σε αυτή την Συλλεκτική Συλλογή, λαμπερά highlighters και ευκολοφόρετες καθημερινές αποχρώσεις συναντώνται σε κομψές συσκευασίες με χρυσά κρυστάλλινα σχέδια. Για απόλυτα λαμπερές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις!