14)Hello Sales @McArthurGlen!

Μέχρι τις 15  Νοεμβρίου, το McArthurGlen Designer Outlet σας προσκαλεί να περάσετε μία υπέροχη μέρα, απολαμβάνοντας φθινοπωρινές mid-season sales, με extra εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές σε αγαπημένα designer brands.
Ανακαλύψτε νέες τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, stylish item από τη δική σας wish-list, αλλά και δώρα για αγαπημένα πρόσωπα. Με περισσότερα από 100 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, κάθε επίσκεψη στο McArthurGlen Designer Outlet Athens, το πρώτο και
κορυφαίο εκπτωτικό χωριό της Ελλάδας, γίνεται μοναδική.
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για ακόμη περισσότερο shopping!

Say Yes… and Get Impressed!

 

Ένα γλυκό… 6,5 χιλιομέτρων!

Εκατοντάδες ινδοί ζαχαροπλάστες και σεφ εργάστηκαν ακατάπαυστα για να δημιουργήσουν το μακρύτερο γλυκό στον κόσμο, μήκους… 6,5 χιλιομέτρων και να σπάσουν έτσι το προηγούμενο ρεκόρ που είχαν πετύχει κινέζοι αρτοποιοί.

Το γλυκό από βανίλια, που εκτείνεται σε χιλιάδες ενωμένα τραπέζια, στον χώρο ενός φεστιβάλ και στους γειτονικούς δρόμους της πόλης Τρισούρ, στην Κεράλα, ζυγίζει περίπου 27.000 κιλά!

Μόνο η ζάχαρη και το αλεύρι που χρησιμοποιήθηκαν έφτασαν τα 12.000 κιλά.

Στην παρασκευή του συμμετείχαν σχεδόν 1.500 ζαχαροπλάστες και σεφ, ντυμένοι με τις παραδοσιακές λευκές ποδιές και τους σκούφους τους. Χρειάστηκαν 4 ώρες για να… συναρμολογήσουν αυτό το κέικ που στη συνέχεια το περιέχυσαν με γκανάς σοκολάτας.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχαν κινέζοι ζαχαροπλάστες που το 2018 παρασκεύασαν ένα κέικ με φρούτα μήκους 3,2 χιλιομέτρων.