Η Bayer Ελλάς αναζητά συνεχώς νέους τρόπους που θα κάνουν πράξη τη δέσμευσή της για καινοτομία στους τομείς δραστηριοποίησής της. Με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα, έρχεται να προσθέσει άλλη μια σημαντική πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, το νέο πρόγραμμα Level-up.
Το Level-up είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης και συμβουλευτικής νεοφυών επιχειρήσεων, διαφορετικής ωριμότητας, με κύριο στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών σε βιώσιμες επιχειρήσεις οι οποίες μπορεί να αναπτυχθούν είτε οργανικά είτε μέσω της εξασφάλισης χρηματοδότησης.
Ο σχεδιασμός του προγράμματος Level-up στοχεύει να καλύψει όλο το εύρος των αναγκών μιας νεοσύστατης επιχείρησης στους τομείς που προαναφέρθηκαν, παρέχοντας στους συμμετέχοντες πρόσβαση σε:
Mentoring από εξειδικευμένα, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, με εμπειρία στον χώρο της Υγείας και της Γεωργίας.
Συμβουλευτική από στελέχη της εταιρίας, ώστε η νεοφυής επιχείρηση να αποκτήσει επιπλέον εφόδια αν συμμετάσχει σε διεθνή διαγωνιστικά προγράμματα της Bayer και να μπορεί να αποτελεί υποψήφιο συνεργάτη της εταιρίας τοπικά ή σε περιφερειακό επίπεδο.
Σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις πάνω σε κομβικά ζητήματα που απασχολούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως χρηματοδότηση και συνεργασίες, κατάλληλα επιχειρηματικά μοντέλα και business plan κ.α.
Say Yes …and Get Impressed!
Λονδίνο: Bρέθηκαν καρχαρίες στις όχθες του Τάμεση!
Το Λονδίνο είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, και μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι φιλοξενούνται καρχαρίες στα νερά του Τάμεση και μάλιστα τριών ειδών. Αυτό αναφέρει η ζωολογική εταιρία του Λονδίνου που επισημαίνει ότι γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν περισσότερα δεδομένα για τους καραχαρίες που ζουν στις εξωτερικές εκβολές του ποταμού.
Οι καρχαρίες δεν είναι το μόνο είδος ψαριού που ζει στον Τάμεση, καθώς υπάρχουν περισσότερα από 100 είδη.
Το ενδιαφέρον των επιστημόνων συγκεντρώνουν κυρίως οι καρχαρίες που χρησιμοποιούν τις εκβολές για να γεννήσουν και να θηλάσουν τα μικρά τους, κάτι που δείχνει ότι ο Τάμεσης παίζει καθοριστικό ρόλο στη μακροπρόθεσμη επιβίωση του είδους.