9) Η Έλενα Παπαρίζου Brand Ambassador της Schwarzkopf Professional

Η Schwarzkopf Professional ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την number one Έλενα Παπαρίζου. H δημοφιλής ερμηνεύτρια είναι πλέον η ambassador του brand, καθώς είναι μια προσωπικότητα που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του.
H συνεργασία ξεκίνησε δυναμικά με το color make over της Έλενας, που είχε πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα. Το make over πραγματοποιήθηκε στην ASK Academy, την Ακαδημία της Schwarzkopf Professional που εκπαιδεύει τους επαγγελματίες του αύριο. Αποτυπώνεται σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφει
όλα τα στάδια της αλλαγής της Έλενας, καθώς αφήνεται στα έμπειρα χέρια της τεχνικής ομάδας της Schwarzkopf Professional και του regional ambassador Χρήστου Μιχαηλίδη. Χάρη στην εξειδίκευσή τους στο χρώμα, το εγγυημένο expertise πάνω σε κάθε νέα τεχνική και τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα Igora, BlondMe, Osis+ και FIbre Clinix, η Έλενα Παπαρίζου απέκτησε το ξανθό που ταιριάζει στη δική της προσωπικότητα: ένα ονειρεμένο biscuit blonde!

 

2 δελτιο

Aυτά τα Χριστούγεννα η M· A·C COSMETICS θα σας κάνει να πιστέψετε στη μαγεία!

Τα φετινά Χριστούγεννα, μοιράστε τη μαγεία της M· A·C με μαγευτικά δώρα. Αντλώντας έμπνευση από την υπνωτική μαγεία των Χριστουγέννων, η M· A·C δημιούργησε μια συλλογή που παίζει με οπτικές ψευδαισθήσεις, μαγικές αποκαλύψεις, απίστευτα «τρικ» του μακιγιάζ και δημιουργικότητα. Χαρίστε το δώρο της άμεσης ανανέωσης, με ολοκαίνουργιες, limited-edition αποχρώσεις για μάτια, χείλη και πρόσωπο – εναλλακτικά επιλέξτε ένα kit με αγαπημένα best-sellers, αλλά και αποχρώσεις που κυκλοφορούν για πρώτη φορά, σε μια ολοκληρωμένη συλλογή, έτοιμη να την δωρίσετε στους αγαπημένους σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σαγηνεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με εντυπωσιακά δώρα, βγαλμένα από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων, σε άκρως σαγηνευτικές συσκευασίες. Η συλλογή Hypnotizing Holiday μας είναι εδώ για να σας μετατρέψει στον προσωπικό σας M· A·C gician! Χρωματίστε τα χείλη σας με έναν από τους πέντε τόνους κραγιόν και έπειτα επιτρέψτε στις πέντε Lipglass αποχρώσεις να σας αιχμαλωτίσουν με ένα ξόρκι. «Είναι ο πλέον καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα χείλη σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ σκίασης» λέει η αμερικανίδα Senior Artist Tiffany Johnston.