11) Η KRAFT Paints δημιούργησε μια νέα δημόσια τοιχογραφία με τίτλο “Ισότητα και Αποδοχή” στον Δήμο Ηρακλείου

Η KRAFT Paints δημιούργησε μια νέα δημόσια τοιχογραφία με τίτλο
“Ισότητα και Αποδοχή” στο Παραλιακό Μέτωπο του Καράβολα, στον Δήμο Ηρακλείου, ολοκληρώνοντας έτσι τη δράση Ε.Κ.Ε της εταιρείας με τίτλο «Array of Colors».
Η ενέργεια «Array of Colors» της εταιρίας ξεκίνησε με τη δημιουργία
τοιχογραφίας στον Δήμο Λάρισας με τίτλο «Σύνθεσις -‘21» (Πόλις) και
συνεχίστηκε στον Δήμο Πειραιά με το έργο με τίτλο «Κουροσίβο». Έπειτα, προχώρησε με τη δημιουργία έργου στον Δήμο Θεσσαλονίκης με θέμα την ανακύκλωση και ολοκληρώθηκε με την τοιχογραφία στον Δήμο Ηρακλείου με τίτλο «Ισότητα και Αποδοχή». Σκοπός της ενέργειας ήταν να χρωματίσει τις γειτονίες της Ελλάδας και να συμβάλλει στη βιωσιμότητα της τοπικής κοινωνίας με καινοτόμες λύσεις, όπως η χρήση του Antigraffiti Shield. Ένα καινοτόμο προϊόν που προστατεύει την επιφάνεια εφαρμογής από βανδαλισμούς και μειώνει τη χρήση χημικών για τον καθαρισμό της, καθώς μπορεί να καθαριστεί εύκολα με νερό.

 

2 δελτιοοο

Έμπνευση ομαδικότητας και πειθαρχίας από την ΚΑΕ Κολοσσός Η Ηotels για τα στελέχη του Amada Colossos Resort

Μια πρωτότυπη εκδήλωση για τα στελέχη του διοργάνωσε το Amada Colossos Resort στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης συνεργατών στις αξίες του brand (Amada Colossos Resort – Bringing Values to Life). O Βασίλης Ξανθόπουλος, αρχηγός της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, ο συμπαίκτης του Kim Tillie και το προπονητικό team Ηλίας Καντζούρης και Γιώργος Σιγάλας αποδέχτηκαν την πρόσκληση να αναδείξουν τα σημεία συνάντησης ανάμεσα σε μια κορυφαία αθλητική πορεία και μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στον χώρο
της φιλοξενίας. Ο δημοσιογράφος Τσαμπίκος Πατσάης συντόνισε την εκδήλωση στην οποία οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν πολύτιμες εμπειρίες από την επαγγελματική τους σταδιοδρομία όπως και τρόπους με τους οποίους η ευγενής άμιλλα και η πειθαρχία, που απαιτεί το μπάσκετ, μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τους εργαζομένους του Amada Colossos Resort. Το υψηλό εργασιακό ήθος, ο σεβασμός και η αφοσίωση στον στόχο είναι ορισμένες από τις αξίες του brand του Amada Colossos Resort που μοιράζονται οι άνθρωποι της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels.