11) Η Σαντορίνη μέσα από τα φιλόξενα και πολυτελή Ducato di Oia Boutique Hotel και Ducato Wine Hotel & Villas

Ονειρικοί γάμοι και μεθυστικά αρώματα κρασιού είναι οι «πινελιές» που συνθέτουν το τοπίο της φθινοπωρινής Σαντορίνης. Στα φιλόξενα και πολυτελή Ducato di Oia Boutique Hotel και Ducato
Wine Hotel & Villas, οι γαμήλιες τελετές και οι υπόλοιπες κοινωνικές εκδηλώσεις, με πρωταγωνιστή το σαντορινιό κρασί, αποκτούν άλλη διάσταση. Το βραβευμένο από τους επισκέπτες, Ducato di Oia Boutique Hotel στη γραφική και ιστορική Οία, δημιουργεί έναν ξεχωριστό κόσμο φιλοξενίας και χαλάρωσης που μετατρέπουν τις στιγμές των επισκεπτών της Σαντορίνης σε εικόνες χαραγμένες για πάντα στο μυαλό.
Οι 16 πολυτελείς σουίτες και τα δύο δωμάτια σε σπήλαιο έχουν τα ονόματα των νησιών των Κυκλάδων, που συγκροτούν επί σχεδόν τέσσερις αιώνες το Δουκάτο του Αρχιπελάγους. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σύμφωνα με τις αρχές της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Προσφέρει
απέραντη θέα στο Αιγαίο και την καλντέρα του ηφαιστείου και υψηλής ποιότητας διαμονή και υπηρεσίες. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο ήσυχο και γραφικό Μεγαλοχώρι, στην καρδιά της οινικής περιοχής της Σαντορίνης, βρίσκεται το Ducato Wine Hotel & Villas, ένα σύμπλεγμα από επτά ανεξάρτητες βίλες-πρώην οινοποιεία, που έχουν διατηρήσει έντονο το ιστορικό στοιχείο του τόπου. Χτισμένες η κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό στυλ, όλες τους πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΚΕΤ ΙΜΠΡΣΝΤ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΝ ΕΝΤΟΥΚΕΙΣΙΟΝΑΛ

Travel News

H Σάμος στους κορυφαίους προορισμούς για οικογενειακές διακοπές για το 2022!

Η Σάμος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Conde Nast Traveller με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2022. Το νησί του Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με το άρθρο του διεθνούς φήμης ταξιδιωτικού περιοδικού, αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνους που ταξιδεύουν στην Ελλάδα με την οικογένειά τους.

Σε απόσταση μόλις ενάμιση χιλιομέτρου από τις τουρκικές ακτές, η Σάμος είναι γνωστή ως το καλύτερο ελληνικό νησί που πολλοί δεν έχουν ακούσει ποτέ, αναφέρει το δημοσίευμα!

Οι παραλίες της Σάμου αποτελούν και τις πραγματικές σειρήνες του νησιού, αναφέρει το Conde Nast Traveler. Ξεχωρίζει η υπέροχη ακτή με βότσαλα στο χωριουδάκι Ποσειδώνιο και οι καταρράκτες στο Ποτάμι.