13) Η Schwarzkopf Professional παρουσιάζει τη νέα σειρά Scalp Clinix και το νέο Hairspray OSiS+ Keep It Light

Η Schwarzkopf Professional διευρύνει το σύστημα περιποίησης μαλλιών Fibre Clinix με την κυκλοφορία του νέου Scalp Clinix, που θέτει τη βάση για όμορφα μαλλιά. Το νέο σύστημα Scalp Clinix αποτελεί την πιο προηγμένη και εξατομικευμένη περιποίηση για το τριχωτό και τα μαλλιά που έχει προσφέρει ποτέ η Schwarzkopf Professional. Αποκλειστικά για τα κομμωτήρια, τα προϊόντα Scalp Clinix έχουν σχεδιαστεί με Τεχνολογία Microbiome Active για να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση
του τριχωτού, σε συνδυασμό με συστατικά εμπνευσμένα από τα καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας, που στόχο έχουν την επίλυση εξατομικευμένων θεμάτων του τριχωτού.

Η OSiS+ εμπλουτίζει τη συλλογή της με το με το νέο ανάλαφρο Hairspray, OSiS+ Keep It Light. Το OSiS+ Keep It Light Hairspray είναι εμπνευσμένο από μυστικά του styling στα παρασκήνια, τα οποία αναφέρουν πως εάν εφαρμόσεις το Hairspray πριν χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο θερμότητας, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο.
Ωστόσο, η τεχνική αυτή δεν είναι πλέον μόνο για επαγγελματίες. Η αυξανόμενη ανάγκη για πιο απλές λύσεις styling οδήγησε στη δημιουργία προϊόντων με φόρμουλες με πολλαπλά οφέλη που απευθύνονται, τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε τελικούς καταναλωτές.

 

Say Yes …and Get Impressed

Η έφηβη με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο

Πολλά κορίτσια θέλουν να έχουν τα πιο μακριά μαλλιά, μια έφηβη όμως από την Ινδία τα κατάφερε.Το μήκος των μαλλιών της ξεπερνά το ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά!

Η Nilanshi Patel θεωρεί πως τα μαλλιά της είναι σύμβολο ομορφιάς και γοητείας, γι’ αυτό και φροντίζει να είναι όσο πιο μακριά γίνεται, ώστε να εντυπωσιάζουν. Μπήκε λοιπόν στο βιβλίο Γκίνες ως η έφηβη με τα πιο μακριά μαλλιά. Η Nilanshi Patel έχει να κουρευτεί περισσότερο από μία δεκαετία! Αποφάσισε να μην ξανακουρευτεί ποτέ μετά από ένα κούρεμα που την είχε απογοητεύσει! Τότε, ήταν μόλις 6 ετών… Οι φίλοι της την αποκαλούν Ραπουνζέλ, ενώ η ίδια πιστεύει πως τα μαλλιά της είναι το γούρι της!