13) Ιt’s Show Time!

House of Gucci: Η πολυαναμενόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

Η ταινία που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Πολλοί τη χαρακτήρισαν σαπουνόπερα και είχαν υψηλότερες προσδοκίες, ενώ άλλοι θα ήθελαν να την ξαναδούν, παρότι διαρκεί τρεις ώρες, γιατί εντυπωσιάστηκαν από τη λάμψη της αυτοκρατορίας Gucci αλλά και τη γοητεία της κλειδαρότρυπας…

Πάντως, αν σκοπέυετε να δείτε την ταινία καλό είναι να ξέρετε ότι στο επίκεντρο βρίσκεται η Πατρίσια Ρετζιάνι, η άνοδος και πτώση της, και φυσικά η μεταμόρφωσή της από ένα λαϊκό κορίτσι σε μια ισχυρή γυναίκα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν τα μυστικά, οι ίντριγκες, η μοχθηρία, η ματαιοδοξία και η εγωπάθεια. Η δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι, το 1995 και ο ρόλος της «Μαύρης Χήρας» Πατρίτσια Ρετζιάνι, αποτελεί τη μαγιά της ταινίας του Ρίντλει Σκοτ.

 

2 θεμα
Λεζαντα
Γιώργος Πάτσης, Νίκος Αγριμάκης, Λεάννα Μάρκογλου, Πάνος Καλίδης, Μαρία Δαμπάνη, Άγγελος Μαστακούρης
“Galea Theater – Πάνος Καλίδης”
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του λαμπερού live party της εβδομάδας.Το Τheater-Club “Galea” και ο Πάνος Καλίδης κερδίζουν επάξια μια θέση στις Τετάρτες μας, αφου από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους, έκλεψαν τις εντυπώσεις. Στην πρεμιέρα του Πάνου Καλίδη, διακρίναμε προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, που διασκέδασαν με τη ψυχή τους, με τις δυνατές ερμηνείες του καλλιτέχνη.
Η νέα άφιξη του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη,  βρίσκεται στα Νότια Προάστια (Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό).