5) Νemertes: “Be unique Be one of us”

 

λεζάντα: Νικόλαος Κοντογιάννης, ιδιοκτήτης και CEO της Νemertes

Η Nemertes είναι μια ελληνική εταιρία φυτικών καλλυντικών που οραματίζεται να μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της ευζωίας. Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Νικόλαος Κοντογιάννης, ιδιοκτήτης και CEO της Νemertes, στο Say Yes …to the Press θα τη γνωρίσουμε καλύτερα.

 

Nemertes: Πώς δημιουργήθηκε; Μιλήστε μας για τις αξίες και το όραμά σας.

Η Nemertes είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία φυτικών καλλυντικών. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα καλύτερο επίπεδο ζωής και να τους μυήσουμε στα μυστικά της ευεξίας και της ευζωίας.
Η Νημερτής είναι μυθολογική μορφή που αναφέρεται στην Ιλιάδα. Κόρη του Νηρέα και της Ωκεανίδας Δωρίδας, εγγονή του Ωκεανού, νύμφη της θάλασσας και μια εκ των πενήντα Νηρηίδων. Ετυμολογικά Νημερτής σημαίνει αυτή που δεν αμαρτάνει (Νη+αμαρτάνω), που δεν αστοχεί. Υπό αυτή την έννοια η εταιρική μας φιλοσοφία εκφράζει τους ανθρώπους που ακολουθούν και πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Για εμάς στη Nemertes, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας συμβολίζουν κάτι βαθύτερο εκτός από την ομορφιά και την υγεία. Συμβολίζουν την αγάπη για τον εαυτό μας και για την καθημερινή μας βελτίωση. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον κάθε άνθρωπο να αναπτύξει την
αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή του, ώστε να πετύχει κάθε καλοπροαίρετο στόχο προς βελτίωση του εαυτού του και της κοινωνίας.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων σας;

Έχοντας ως βάση παρασκευής το αγνό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας και με μείγματα πολύτιμων ελαίων, βοτάνων και αρχέγονων θεραπευτικών υλικών από την ελληνική γη, δημιουργούμε προϊόντα περιποίησης και απόλαυσης σε ευφάνταστους συνδυασμούς, με σεβασμό στο περιβάλλον και εκτίμηση στον άνθρωπο.
Σε συνεργασία με βραβευμένους παραγωγούς συλλέγουμε τις πρώτες ύλες των προϊόντων μας από κάθε γωνία της Ελλάδας και αναδεικνύουμε τις
ευεργετικές ιδιότητες που μας πρσφέρει ή ελληνική φύση.

Ποιο είναι το μότο της Nemertes;

Με το μότο μας “Be unique Be one of us” προτρέπουμε τον καθένα από εμάς να αναγνωρίσει και να αγαπήσει τη διαφορέτικοτητά του. Είναι πολύ
σημαντικό να μπορούμε να γνωρίσουμε και να αποδεχτούμε τον εαυτό μας. Μόνο έτσι μπορούμε να εξελιχθούμε ως άτομα και ως κοινωνία.

Τι νέο να περιμένουμε;

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι ο εμπλουτισμός του προϊοντικού μας μείγματος με νέους κωδικούς καθώς και η ανάπτυξη της παιδικής μας σειράς. Μεγάλο τμήμα των επενδυτικών μας δραστηριοτήτων θα στραφεί και προς την υποστήριξη της εισόδου μας στην αγορά των προϊόντων
ποδολογίας. Είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρία με premium οργανικά προϊόντα στον χώρο της ποδιατρικής.

Tης Βένιας Αντωνίου