2) φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι SayYessers με Michael Jackson σήμερα.

Θα μου πεις πού τον θυμήθηκα και θα έχεις και δίκιο, όμως έπεσα πάνω σε ένα σχετικό άρθρο και δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σου.

Πάμε να μάθουμε 10 πράγματα για τον Βασιλιά της POP;

  1. Γιατί άλλαζε νούμερο στα κοστούμια την ώρα της παράστασης; Κατά τη διάρκεια του show και όσο περνούσε η ώρα άλλαζε και το νούμερο στα ρούχα του. Οι χορευτικές του φιγούρες ήταν τόσο απαιτητικές που συχνά λέγεται πως έχανε τουλάχιστον 2 εκατοστά από τη μέση του και δεδομένου ότι ήταν σημαντικό τα ρούχα του να ταιριάζουν τέλεια, ώστε να μπορεί να επιδεικνύει τις χορευτικές του κινήσεις, κάθε επόμενο κοστούμι ήταν λίγο μικρότερο από το προηγούμενο.

  1. 2. Πώς γινόταν το περιβόητο κόλπο με την κλίση προς τα εμπρός; Τα παπούτσια του Michael Jackson που τον βοήθησαν να αψηφήσει τους νόμους της βαρύτητας είχαν ένα κούμπωμα σε σχήμα V στο κάτω μέρος των τακουνιών. Με τη βοήθειά του, μπορούσε να αγκιστρωθεί σε ένα καρφί στερεωμένο στο πάτωμα και να κάνει την περίφημη κλίση των 45 μοιρών προς τα εμπρός. Ωστόσο, για να μπορέσει να το κάνει αυτό και να κρατήσει ολόκληρο το σώμα του ίσιο, χρειαζόταν επίσης απίστευτη δύναμη στον κορμό και στα πόδια.

  1. 3. Γιατί φορούσε πάντα ένα γάντι; Ο Μάικλ είχε λεύκη, μια δερματική πάθηση που ξεκίνησε από το χέρι του και ήθελε διακαώς να καλύψει. Και σκέφτηκε ότι θα φαινόταν πολύ συνηθισμένο να φοράει δύο γάντια, οπότε φορούσε μόνο ένα.

  1. 4. Γιατί φορούσε περιβραχιόνιο; Ο Michael Jackson ήθελε απλώς τα ρούχα του να είναι διαφορετικά από τα ρούχα όλων των άλλων. Και έχοντας ένα περιβραχιόνιο σε ένα μανίκι έκανε την εμφάνισή του να ξεχωρίζει.Του άρεσε επίσης να κάνει τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται γιατί υπήρχε αυτό το περιβραχιόνιο.

  1. 5. Γιατί υπήρχαν τρία № 7 ραμμένα στα μπουφάν του; Επειδή ήταν το 7ο παιδί της οικογένειάς του και γιατί γεννήθηκε το 1958 και αν προσθέσεις 19 συν 58, ισούται με 77.

Και επειδή κάπου εδώ ο χώρος μου τελείωσε και ποιος ακούει την αγαπημένη γραφίστρια, θα επανέλθω αύριο με τα υπόλοιπα…