Έρευνα: Πού κρύβουν οι γονείς τα χριστουγεννιάτικα δώρα και πού ψάχνουν τα παιδιά
O καιρός που θα πάρουν τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους πλησιάζει. Ως τότε όμως πού θα τα κρύψουμε για να μην τα βρουν; Η εταιρία αποθήκευσης Neighbor έκανε δημοσκόπηση σε 1.000 άτομα για να δει πού κρύβουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους.
Το 50% των ερωτηθέντων γονιών είχαν επιτυχία στην απόκρυψη των δώρων τους αλλά οι άλλοι μισοί είχαν αποτύχει στο να κρύψουν με επιτυχία τα δώρα των παιδιών τους.
Οι γονείς κρύβουν συνήθως τα δώρα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου. Επίσης, πολλοί γονείς κρύβουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα στις αποθήκες, κάτω από το κρεβάτι και στα πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων τους. Μόνο το 16% των γονιών είπαν ότι συνηθίζουν να κρύβουν τα δώρα στο υπόγειο ή στο γκαράζ.
Από την άλλη, το πρώτο μέρος που ψάχνουν τα παιδιά είναι η ντουλάπα, ενώ δεν ψάχνουν συχνά ούτε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου αλλά ούτε στο δωμάτιό τους!
2 8εμα
Αντιμετωπίζουμε το πρήξιμο των ματιών με υλικά από την κουζίνα μας
Το γάλα, το τσάι και το αβγό είναι σύμμαχοί μας στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από τις σακούλες κάτω από τα μάτια μας.
Ξεκινάμε με το γάλα: Βουτάμε σε κρύο γάλα βαμβάκι ή δίσκους ντεμακιγιάζ και τους τοποθετούμε σε κλειστά βλέφαρα για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια ξεπλένουμε με δροσερό νερό και βάζουμε την κρέμα ματιών, η οποία θα απορροφηθεί καλύτερα χάρη στο γαλακτικό οξύ.
Τσάι: Βάζουμε σε βραστό νερό δυο σακουλάκια τσαγιού και μετά τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα σακουλάκια στα μάτια για μισή ώρα.
Αβγό: Σπάμε ένα αβγό και κατάμε μόνο το ασπράδι. Το απλώνουμε σε κλειστά βλέφαρα και στη γύρω περιοχή, χρησιμοποιώντας πινέλο, μπατονέτα ή βαμβάκι. Το αφήνουμε για 15 – 20 λεπτά και μετά καθαρίζουμε την περιοχή.
Μην ξεχνάτε ότι το πρήξιμο προκαλείται από κατακράτηση υγρών, γι’ αυτό και πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας να πίνουμε πολύ νερό.