Ο coach Μανώλης Ισχάκης και η 5R Brain Activation Method®

O Brain Activation Coach Mανώλης Ισχάκης βοηθάει τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους. Ας τον γνωρίσουμε!

Έχεις κάνει coaching σε Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία και Ελβετία και έχεις δημιουργήσει την 5R Brain Activation Method®. Τι είναι και πώς συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας;

Υπάρχουν τρία επίπεδα συνειδητότητας, το συνειδητό, το ασυνείδητο και το υπερσυνείδητο. Το συνειδητό είναι την οθόνη ενός υπολογιστή. Εκεί βλέπουμε όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Το ασυνείδητο είναι ο σκληρός δίσκος. Εκεί βρίσκονται όλα τα προγράμματα που τρέχουν την όλη διαδικασία. Και το υπερσυνείδητο είναι το ίντερνετ! Αυτά τα τρία συνδέονται. Ένα να είναι μολυσμένο, μολύνονται και τα άλλα. Αν προσπαθώ να βελτιώσω πχ το συνειδητό μου, είμαι καταδικασμένος να αποτύχω. Θα πρέπει πρώτα να διαγράψω από το «σκληρό δίσκο» όλα όσα με κρατάνε προσκολλημένο στο παρελθόν και μου μπλοκάρουν το
μέλλον. Το υπερσυνείδητο είναι σαν το «ίντερνετ». Με μεγάλες ταχύτητες και χωρίς  «ιούς»!
Επιπλέον, η μέθοδος επιδρά στους τρεις εγκεφάλους του ανθρώπου, το έντερο, την καρδιά και τον εγκέφαλο, στις τρεις συνιστώσες του χρόνου, παρόν, παρελθόν και μέλλον και στους τρεις πιο σημαντικούς τομείς του ανθρώπου: εγώ και ο εαυτός μου, εγώ και η σχέση μου με τους άλλους, εγώ και τα οικονομικά μου. Μέσα από 5 βήματα, η 5R Brain Activation Method® ενεργοποιεί τον εγκέφαλο ώστε να μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλο το δυναμικό μας και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ποια είναι αυτά τα 5 βήματα;

Ξεκινάμε με το Rethink! Η Γλώσσα του Ασυνείδητου Νου® όπου μαθαίνουμε τη γλώσσα του ασυνείδητου νου μας.
Έπειτα κάνουμε Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία®. Μέσα σε 3 ημέρες, οι άνθρωποι «σπάνε» τα περιοριστικά τους μοτίβα, και αποδεσμεύονται από τους συναισθηματικούς «γάντζους» του παρελθόντος.
Ακολουθεί το Recreate! Συναισθηματικά Ισχυρός® όπου σχεδιάζουμε τον Ιδανικό μας Εαυτό. Και δεν τον σχεδιάζουμε απλά… τον εγκαθιστούμε στο μυαλό μας!

Μετά, κάνουμε Relaunch! Επίλεξε το Μέλλον Σου®. Θέτουμε νέους στόχους και εφαρμόζουμε στρατηγικές υψηλής απόδοσης με μετρήσιμα αποτελέσματα, κυρίως μέσα από την έννοια της προσφοράς.

Και κλείνουμε με το Rewire! Το Κλειδί του Μυαλού®. Ένα πρόγραμμα εκμάθησης πρακτικών αποκωδικοποίησης του εγκεφάλου.

Μεταξύ άλλων, έχεις δημιουργήσει τη Happy Virus, μια ομάδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα…

Η Happy Virus έχει σαν όραμα να προσφέρει μέσα από τις δράσεις της αγάπη, ελπίδα και χαρά σε παιδιά που τα έχουν στερηθεί…τρυφερότητα, στοργή και χάδι σε ηλικιωμένους που έχουν «ξεχαστεί». Είμαστε δίπλα τόσο στον άνθρωπο όσο και στο περιβάλλον και στηρίζουμε δράσεις για την υποστήριξή τους. Η ομάδα προέκυψε από την ευαισθησία μιας ομάδας ατόμων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού να προσφέρουν μέσα από διάφορες δράσεις. Στη
σελίδα, http://www.facebook.com/happyvirusteam/ ο κόσμος μπορεί να ενημερωθεί για τις επικείμενες πρωτοβουλίες με σκοπό την προσφορά και να λάβει μέρος ως εθελοντής.