9) Ο οίκος Karl Lagerfeld βραβεύτηκε για την τσάντα από δέρμα κάκτου!

Το βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας Σχεδιαστή απέσπασε η ειδική έκδοση K/Kushion Bag, που είναι κατασκευασμένη από δέρμα κάκτου. Η συλλογή που κυκλοφόρησε ως μέρος της κολεξιόν Karl Lagerfeld x Amber Valletta, είχε στόχο να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Ειδικότερα, το γερμανικό παράρτημα της οργάνωσης «PETA – Άνθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων» βράβευσε τον οίκο Karl Lagerfeld για αυτή την πρωτοβουλία, που συνδυάζει την υψηλή αισθητική και την πρωτοτυπία, σεβόμενη το περιβάλλον.

Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό και είναι βαμμένη με οργανικές χρωστικές ουσίες. Πολύ σημαντικό είναι ότι το δέρμα του κάκτου δεν απαιτεί ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα ή ακόμη και άρδευση για να δημιουργηθεί και προήλθε από έναν αυτοφυή κάκτο με τρόπο που δεν βλάπτει το τοπικό περιβάλλον.

 

2 8ema

κατηγορία:

 

Press room_fashion and beauty

Οι πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ξεκινούν από τα Marks & Spencer!

Τα φετινά Χριστούγεννα τα Marks & Spencer παρουσιάζουν μια σειρά από ευφάνταστες επιλογές για όλη την οικογένεια, με εντυπωσιακά σχέδια, για ξεχωριστές στιγμές.
Τα απαλά πουλόβερ Marks & Spencer “ντύνονται” Χριστουγεννιάτικα και μεταμορφώνονται στα must-have της σεζόν! Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια με πιγκουίνους, χιονονιφάδες και παγιέτες, πλεκτά με διασκεδαστικά σλόγκαν, αλλά και κασμίρ για εντυπωσιακές εμφανίσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Οι matching πιτζάμες εκτός από άνεση και στιλ δίνουν χαρά σε κάθε μέλος της οικογένειας, δημιουργώντας διασκεδαστικό και εορταστικό κλίμα. Επιλέξτε ανάμεσα από χαρούμενα prints και all time classic καρό, αλλά και αγαπημένους χαρακτήρες, όπως ο Snoopy™, ο Percy Pig™ και ο Harry Potter™.