9) Οι σημαντικότερες προβλέψεις στην κυβερνοασφάλεια για το 2022 από τους ειδικούς της HP

Από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις ransomware και την παγιοποίηση τακτικών, τεχνικών και διαδικασιών (TTPs) στην εφοδιαστική αλυσίδα, την εργαλειοποίηση ευπαθειών υλικολογισμικού και τις στοχευμένες επιθέσεις σε εργαζόμενους του υβριδικού μοντέλου εργασίας – το τοπίο
απειλών αναμένεται να εξελιχθεί με ανησυχητικούς ρυθμούς το επόμενο έτος.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2021 οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας και σύμβουλοι της HP προβληματίζονται με όσα μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Tέσσερις είναι οι σημαντικότερες τάσεις που πρέπει να προσέξουμε:
1. Η αυξανόμενη παγιοποίηση των επιθέσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα
λογισμικού μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την στοχοποίηση ατόμων υψηλού προφίλ.

2. Οι συμμορίες ransomware δεν διστάζουν να θέσουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο και εξαπολύουν επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά κύματα.

3. H εργαλειοποίηση των επιθέσεων υλικολογισμικού θα χαμηλώσει τον πήχη δυσκολίας αξιοποίησής τους.

4. To υβριδικό μοντέλο εργασίας και τα αθλητικά γεγονότα θα προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για επιθέσεις κατά των χρηστών.

Το HP Wolf Security μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να αμυνθούν σε ένα πλήθος νέων απειλών και κινδύνων που καλούνται να αντιμετωπίσουν το 2022. Συνδυάζοντας λογισμικό και λειτουργίες ασφάλειας που υποστηρίζονται από το υλικό καθώς και τις τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες ασφάλειας τελικών σημείων, το HP Wolf Security προσφέρει άμυνα σε βάθος και προηγμένη προστασία, ιδιωτικότητα και πληροφορίες απειλών, συλλέγοντας δεδομένα από τα τελικά σημεία συμβάλλοντας στην προστασία της επιχείρησης στο σύνολό της.

 

2 δελτιο

Good news

Πράξεις στήριξης & κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Όμιλο Σαράντη μέσω του SANITAS

Ο Όμιλος Σαράντη αυτά τα Χριστούγεννα μέσω του brand SANITAS, το οποίο κατέχει στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του, στηρίζει έμπρακτα το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε» για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού, με στόχο καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη, κάνοντας αυτές τις γιορτές πιο προσιτές και ανθρώπινες για όλους. Μέσα από αυτή την πράξη ευθύνης και αγάπης, ο Όμιλος Σαράντη και το SANITAS θα καλύψουν τις ανάγκες Φορέων και Οργανισμών που απευθύνονται σε κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, για 5 η συνεχόμενη φορά, ο Όμιλος Σαράντη μέσω του SANITAS θα προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού και πάνω από 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού στο Ίδρυμα Γαλήνη που εξυπηρετεί καθημερινά 600 άτομα μέσω συσσιτίου, καθώς και στο Κοινωνικό Μαγειρείο Αγίας Παρασκευής, που φροντίζει καθημερινά να καλύπτει τις ανάγκες 120 ανθρώπων.