8) OK! Anytime Markets: Χριστούγεννα με συναίσθημα!

“Τα υλικά της χαράς είναι απλά” είναι το μήνυμα της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της ΟΚ! Anytime Markets, της μεγαλύτερης αλυσίδας convenience store, που τρέχει σε ραδιόφωνο, social media καθώς και σε in store activation. Η καμπάνια επικεντρώνεται στην απλότητα του συναισθήματος της χαράς, στα βασικά και απέριττα «υλικά» της που μοιραζόμαστε όλοι την περίοδο των γιορτών, που δεν είναι άλλα από τον ελεύθερο χρόνο, ένα χάδι, ένα σπιτικό γλυκό, μια αγκαλιά, ή ακόμα και ένα τραγούδι ή μια ζεστή σοκολάτα!
Με λίγα λόγια, δεν χρειαζόμαστε περίπλοκα πράγματα για να ζήσουμε και να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Say Yes and Get Impressed!

Βενεζουέλα: Το περίεργο έθιμο των Χριστουγέννων

Ένα πρωτότυπο έθιμο έχουν στον Καράκας, την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας τα Χριστούγεννα. Το πρωί των Χριστουγέννων οι δρόμοι γεμίζουν με πλήθος κόσμου που βγαίνει με τα πατίνια έξω με προορισμό την εκκλησία. Σε πολλούς δρόμους του Καράκας η κυκλοφορία διακόπτεται από τις 8 το πρωί προκειμένου να διευκολυνθούν οι κάτοικοι και να μετακινηθούν με ασφάλεια στους δρόμους της πόλης φορώντας φυσικά τα πατίνια τους.

Το συγκεκριμένο έθιμο αρέσει πολύ στα παιδιά, τα οποία από το προηγούμενο βράδυ συνηθίζουν να κοιμούνται έχοντας το ένα πατίνι δεμένο στο πόδι τους. Το άλλο πατίνι συνηθίζουν να το αφήνουν στο παράθυρο και συμβολίζει το κάλεσμα στους φίλους τους να έρθουν να τους ξυπνήσουν για να πάνε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη βόλτα τους!