11) Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το FAMILY BUSINESS SUMMIT – Hybrid Edition που διοργάνωσε η CLEON Conferences & Communications

Η CLEON Conferences & Communications (www.cleon.gr), διοργάνωσε με επιτυχία το FAMILY BUSINESS SUMMIT – Hybrid Edition (https://cleon.gr/conferences/family-business-summit/) την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στελεχών και Διαχείρισης Κινδύνων καθώς και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και του LSE – The Hellenic Alumni Association.
Το συνέδριο συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΕΝΕ, Παύλος Ευθυμίου πλην της 1ης Ενότητας, όπου συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της KPMG, Βαγγέλης Αποστολάκης. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, στην εισαγωγική του ομιλία με
τίτλο «Έρευνα και Καινοτομία στην Ελλάδα» τόνισε ότι «Προτεραιότητά μας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είναι η ενίσχυση της έρευνας και η ανάπτυξη της καινοτομίας, με έμφαση στη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Εστιάζουμε σε πολιτικές και νομοθετικές ρυθμίσεις που στοχεύουν στη συνολική στήριξη του ερευνητικού και επιχειρηματικού ιστού της χώρας.
Ο θεσμός της οικογένειας στην Ελλάδα παραδοσιακά είναι το θεμέλιο για την οργάνωση της κοινωνίας. Οι ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί αντικατοπτρίζονται, μεταξύ άλλων, στην ίδρυση οικογενειακών επιχειρήσεων. Είναι πολύ σημαντική η ενσωμάτωση της έρευνας, της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών στα επιχειρηματικά τους μοντέλα για την επιβίωσή τους, την περαιτέρω ανάπτυξη και συνέχειά τους στο χρόνο». H Say Yes Communications ήταν Χορηγός Επικοινωνίας.

 

2 8ema

 

Hyatt Regency Thessaloniki: “Χρυσή» πιστοποίηση από την Travelife

Την πιστοποίηση Travelife Gold, μια από τις πλέον απαιτητικές αλλά και περιζήτητες «περγαμηνές» βιωσιμότητας και κοινωνικής ευθύνης στη διεθνή Ξενοδοχειακή αγορά,απέκτησε το Hyatt Regency Hotel Thessaloniki!
Η πιστοποίηση Travelife Gold απονεμήθηκε στο Hyatt Regency Hotel Thessaloniki ύστερα από καθολικό επιτόπιο έλεγχο των υποδομών και των εγκαταστάσεών του, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι έχει επιτύχει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης, κοινωνικής ευθύνης και εταιρικής διακυβέρνησης.
Η πιστοποίηση Travelife Gold είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης αειφορίας για ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, με βάση ακριβώς το περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό τους αποτύπωμα και χορηγείται εφόσον αποδειχθεί ότι πληρούν μια σειρά αυστηρών κριτηρίων (άνω των 160), σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας τους. Σύμφωνα με το Travelife, μέχρι σήμερα μόνο 1.100 Ξενοδοχεία παγκοσμίως, έχουν πιστοποιηθεί με Travelife Gold.