9) “Very Peri”: Το χρώμα του 2022

 

Μία ιδιαίτερη απόχρωση του μοβ, που παντρεύει αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου με έμπνευση από τη Gen Z, τα βιντεοπαιχνίδια αλλά και και από την ανάγκη μας για ανανέωση. Αυτό είναι το Very Peri, που αναδείχθηκε χρώμα της χρονιάς για το 2022, όπως ανακοίνωσε η Pantone. Σύμφωνα με τη Leatrice Eiseman, εκτελεστική διευθύντρια του Pantone Color Institute, και τη Laurie Pressman, αντιπρόεδρο του Pantone Color Institute, το χρώμα αυτό αγκαλιάζει την αβεβαιότητα και την αισιοδοξία του μέλλοντος. Είναι το χρώμα που συμβολίζει τη δύναμη, την ηθική, τη δημιουργικότητα. Και όπως λένε χαρακτηριστικά οι ειδικοί πρόκειται για μια απόχρωση πολύ ισχυρή για όταν πρόκειται να “ορίσουμε” τις προθέσεις μας για το επόμενο έτος. Το Very Peri ξυπνά τα καλλιτεχνικά μας ένστικτα! Οι πασαρέλες και τα gala φυσικά κατακλύστηκαν από το χρώμα της χρονιάς.

 

2 8ema

Η Trend Edition της essence “Merry sweet wishes brush set” προσφέρει ένα πολύ ιδιαίτερο σετ πινέλων που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα από τα μέσα Δεκεμβρίου 2021. Από χαλαρά δείπνα με φίλους μέχρι λαμπερά χριστουγεννιάτικα πάρτι – τα έξι πινέλα σε αυτό το σετ είναι βέβαιο ότι θα δώσουν το τέλειο φινίρισμα σε κάθε εμφάνιση!

Τα επαγγελματικά πινέλα προσώπου και ματιών στο σετ πινέλων Merry sweet wishes είναι ο πρωταγωνιστής της περιόδου των Χριστουγέννων τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και απόδοσης. Και τα έξι πινέλα έχουν συνθετικές τρίχες και δίνουν μια ευχάριστα απαλή αίσθηση όταν εφαρμόζουν και συνδυάζουν προϊόντα με διαφορετικές υφές. Το σετ περιλαμβάνει ένα πινέλο πούδρας, ένα πινέλο highlighter, ένα πινέλο μπλέντερ, ένα πινέλο για σκίαση, ένα πινέλο για την εφαρμογή σκιάς στις πτυχές των βλεφάρων και ένα πινέλο φρυδιών. Ροζ λαβές με χρυσά στοιχεία, όπως αστέρια και μισοφέγγαρα, κάνουν τα πινέλα εντυπωσιακά στο μπουντουάρ σας. Και δεν είναι μόνο αυτό: τα πινέλα κυκλοφορούν σε ένα χρυσό κουτί δώρου με κορδέλα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κομψό κουτί για την αποθήκευση των πινέλων ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά ως κουτί δώρου.