16) Στην έκθεση «Αθήνα των Χριστουγέννων» μέσα από εικόνες 90 χρόνων ξεναγήθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης

O Δήμαρχος Αθηναίων κος Κώστας Μπακογιάννης ξεναγήθηκε από στελέχη των πολυκαταστημάτων attica στην φωτογραφική έκθεση
«Αθήνα των Χριστουγέννων». Μία έκθεση που καλεί το κοινό σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο και την όμορφη πόλη της Αθήνας, μέσα από τα μάτια φωτογράφων που απαθανάτισαν έθιμα, συνήθειες και καθημερινές στιγμές της εορταστικής ατμόσφαιρας της πόλης τα τελευταία 90 χρόνια. Η έκθεση «Αθήνα των Χριστουγέννων» φιλοξενείται στην επέκταση του 4 ο ορόφου του attica City Link και μεταφέρει τους θεατές σε περασμένες εποχές και εικόνες της εορταστικής Αθήνας του χθες και του σήμερα, των ολόφωτων δρόμων, των στολισμένων καταστημάτων, των εθίμων και των ξεχωριστών Χριστουγεννιάτικων δέντρων, σήμα κατατεθέν των κεντρικών πλατείων της πόλης.

 

2 8EMA

Νέο κατάστημα Folli Follie στο Περιστέρι

Στην καρδιά της πολυσύχναστης εμπορικής αγοράς του Περιστερίου διαθέτει πλέον παρουσία η Folli Follie, με ένα νέο κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα. Το κατάστημα Folli Follie στο Περιστέρι, μέσα από την minimal αισθητική του παρουσιάζει και αναδεικνύει ολοκληρωμένες προτάσεις styling για όλες τις ώρες της ημέρας. Για τις εορταστικές ημέρες, η Folli Follie προσφέρει ένα άρωμα Folli Follie Floral 30ml δώρο με αγορές άνω των 100€.

 

Good news

Η Κωτσόβολος στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Η Κωτσόβολος και φέτος μας καλεί σε μία Κίνηση Αγάπης για το «σπίτι» της ΕΛΕΠΑΠ. Με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ενισχύουμε τις δράσεις και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, και στηρίζουμε τα Γενναία Παιδιά της για μία Καλύτερη Ζωή. Παράλληλα, η εταιρία στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο που πραγματοποιεί το MYRADIO και η εκπομπή THE MAPPES SHOW από 17-23 Δεκεμβρίου, σε μία μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.