6) Τα Μετέωρα και το Divani Meteora αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τις φετινές γιορτές

Τα Χριστούγεννα στα Μετέωρα είναι μία μοναδική εμπειρία, γιατί συνδυάζονται το χαρμόσυνο γεγονός με πολλές δραστηριότητες και μοναδικές εμπειρίες όπως hiking στους βράχους, επίσκεψη στο μοναδικό μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών στην Ελλάδα, αναρρίχηση στη Θεόπετρα, Rafting, Canyoning, Trekking, Mountain Bike και αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Είναι υπέροχο να απολαμβάνει κανείς το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από τους βράχους των Μετεώρων.
To ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί μία πολυτελή απόδραση στα μαγευτικά Μετέωρα και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο περιβάλλεται από απέραντη φυσική ομορφιά, ενθαρρύνοντας τους λάτρεις του εξωτερικού χώρου να κάνουν αποδράσεις. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια εκπληκτική τοποθεσία, από την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα φυσικά θαύματα του κόσμου, τους θρησκευτικούς βράχους των Μετεώρων, σχεδόν μπροστά από το παράθυρο του δωματίου του.
Ειδικά φέτος στις γιορτές το Divani Meteora έχει πλήθος επιλογών που θα συναρπάσουν τους επισκέπτες του. Διαμονή σε πολυτελή δωμάτια, εορταστικά πρωινά ή gala παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και δώρα για όλους. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο https://divanimeteorahotel.com/el/christmas-
offers-el/

2 θεμα

 

H Groupama Ασφαλιστική βραβεύεται ξανά ως ένα από τα Corporate Superbrands της Ελλάδας

Για μία ακόμη χρονιά, η Groupama Ασφαλιστική αναδείχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες της χώρας για την περίοδο 2021-2022, στο πλαίσιο του θεσμού των «Corporate Superbrands».
Η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η επίδοση εταιρικής υπευθυνότητας στους τομείς της αγοράς, των εργασιακών σχέσεων και της απόδοσης προς την κοινωνία και το περιβάλλον, αποτελούν τα διαφανή και αντικειμενικά κριτήρια βάσει των οποίων επιλέχθηκαν και φέτος τα ελληνικά “Corporate Superbrands”.
Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στην Groupama Ασφαλιστική η εκ νέου βράβευσή μας ως ένα από τα «Corporate Superbrands» της χώρας. Η ιστορική μας διαδρομή στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, σε συνδυασμό με την προσήλωσή μας στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας και τη σταθερή επένδυση στην καινοτομία, αποτελούν τους κινητήριους άξονες της εξέλιξής μας».