15) «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί», Βίκυ Χατζηβασιλείου & Χάρης Παπαδόπουλος

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Χάρη Παπαδόπουλο θα βρίσκονται στο Public café για να μιλήσουν για την παρουσίαση του βιβλίου «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» (εκδόσεις Κλειδάριθμος) την Πέμπτη 9/12 στις 20:30.
Στο πάνελ θα είναι:
– Βίκυ Χατζηβασιλείου, δημοσιογράφος-συγγραφέας

– Χάρης Παπαδόπουλος, Συγγραφέας- Life, health and wellness coach
– Ειρήνη Νικολοπούλου, Δημοσιογράφος-Founder eirinika.gr, madeingreece.news
– Κώστας Τσουρός, Δημοσιογράφος-Παρουσιαστής
– Αντώνης Λουδάρος, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης
Όλοι οι πνευματικοί δάσκαλοι ανά τους αιώνες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να λαμβάνουμε αυτό που θέλουμε από το Σύμπαν. Τι συμβαίνει όμως με τους περισσότερους από εμάς που δεν το καταφέρνουμε; Μήπως τελικά δεν το ζητάμε με τον σωστό τρόπο; Σε αυτό το βιβλίο η Βικυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτουν με απλότητα και σαφήνεια τον τρόπο για να προσελκύουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε από το Σύμπαν.
Πρόκειται για τον πιο επιτυχημένο τρόπο που μας μετατρέπει σε μαγνήτες θετικών αποτελεσμάτων στη ζωή μας!

Δείτε εδώ τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδό σας στο Public Café Συντάγματος. https://blog.public.gr/psyhagogia/public-cafe-syntagmatos-kanonismoi-leitoyrgias

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και live μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και στο YouTube.

 

2 θεμα

Cine-Theatre «ΕΞΙ στα ΔΩΔΕΚΑ» της Τατιάνας Λύγαρη

Θέατρο και σινεμά συνυπάρχουν στο υβριδικό καλλιτεχνικό έργο «ΕΞΙ στα ΔΩΔΕΚΑ» που εμπνεύσθηκε και σκηνοθέτησε η Τατιάνα Λύγαρη και που προβάλλεται τώρα on demand μόνο για λίγες μέρες, από 7 έως και 20 Δεκεμβρίου 2021 στο viva.
Η νέα αυτή πρόταση έρχεται να συνδυάσει τον νεοελληνικό θεατρικό λόγο, τον πρωτότυπο σκηνικό χώρο ενός βαγονιού με compartments, τον κινηματογράφο και το διαδίκτυο.
Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτρια προσκάλεσε έξι σημαντικούς και καταξιωμένους έλληνες πεζογράφους και θεατρικούς συγγραφείς, τους: Μιράντα Βατικιώτη, Άκη Δήμου, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Ανδρέα Στάικο, Φωτεινή Τσαλίκογλου και Μάκη Τσίτα, να γράψουν 12 νέα θεατρικά κείμενα σύντομης διάρκειας, αντλώντας κυρίως την έμπνευσή τους από τον πρωτοποριακό, μη θεατρικό χώρο των 12 Compartments του New Wagon της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ.
Τα πρώτα 6 από τα 12 θεατρικά έργα κινηματογραφήθηκαν σαν ταινίες μικρού μήκους από τον Πάτροκλο Σκαφίδα και μία εξαιρετική ομάδα συντελεστών μέσα στα Compartments του βαγονιού, που διαμορφώθηκαν το καθένα διαφορετικά από τον εικαστικό Βασίλη Παφίλη.