13) Be a #BeautyQueen

To 2022 μπήκε δυναμικά και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να… προλάβεις τις εξελίξεις και να γίνεις μια #BeautyQueen!

Ακολουθούν δύο από τα κορυφαία trends της χρονιάς…

#1

Οctopus hair

Θυμάστε το χαρακτηριστικό κούρεμα της Rachel στα «Φιλαράκια»; Η Jennifer Aniston έκανε το συγκεκριμένο κούρεμα διάσημο παγκοσμίως! Ε, επανήλθε και αποτελεί την τελευταία τάση στην ομορφιά, αφού το βλέπουμε όλο και περισσότερο σε Instagram, Pinterest και Tik Tok.

Είναι ένα κούρεμα που δεν θα σας δυσκολέψει επειδή δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα ούτε φυσικά καθημερινό styling. Είναι ιδανικό για ίσια ή ελαφρώς κυματιστά μαλλιά. Δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που έχει όγκο στην κορυφή του κεφαλιού και είναι μια πολύ καλή επιλογή αν είστε φαν του ατημέλητου στιλ. Σας αρέσει το κούρεμα “χταπόδι”;

 

#2

Mαξιμαλισμός στα νύχια!

Το 2022 θέλει τόλμη και στα νύχια! Γι’ αυτό και η μεγαλύτερη τάση είναι ο μαξιμαλισμός. Μην έχετε δεύτερες σκέψεις… δείξτε τα νύχια σας! Βάλτε λάμψη με στρας, βάλτε αυτοκόλλητα, πείτε ναι στα τρισδιάστατα σχήματα! Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του nail trend λέγεται “kawaii” και μπορείτε να το δοκιμάσετε με press-ons πολύ εύκολα!