9) Fashion news

Tα color trends της χρονιάς

Τι χρώματα θα “παίξουν” περισσότερο το 2022; Είναι περίοδος εκπτώσεων και καλό είναι να έχουμε κάνει τα απαραίτητα updates πριν προχωρήσουμε σε αγορές.

#1 Το καφέ είναι το νέο μαύρο

Επενδύστε σε καφέ πανωφόρια, καφέ τσάντες και αξεσουάρ. Είναι η χρονιά τους αλλά είναι και διαχρονικά, καθώς το καφέ ανήκει στα κλασικά χρώματα που δεν βαριόμαστε εύκολα και είναι πασπαρτού.

 

#2 Οι έντονες αντιθέσεις είναι τάση

Μωβ με πορτοκαλί, πράσινο με κόκκινο, κίτρινο με φούξια… Σας φαίνονται too much? Ξανασκεφτείτε το! Αν ακολουθήσετε αυτό το trend θα δώσετε χρώμα στην καθημερινότητά σας και θα βγείτε από τα συνηθισμένα.

2 ΘΕΜΑ

Ιndie style is back!

Oversized καρό πουκάμισα φορεμένα ως φορέμα, στενά τζιν, vintage cowboy μπότες… ρούχα που αποπνέουν αυθεντικότητα και ανεξαρτησία. Στο συγκεκριμένο στιλ, που αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο μουσικό στιλ, η διαφορά κρίνεται στη λεπτομέρεια και στα αξεσουάρ που το μετατρέπουν από casual σε επίσημο. Τολμήστε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, χωρίς περιορισμούς. Το mix and match εννοείται πως είναι αποδεκτό, καθώς και ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε ελεύθεροι…