2) Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλή χρονιά αγαπημένοι μου SayYessers!!! 

Θα ξεκινήσω αισιόδοξα αυτό το πρώτο editorial της χρονιάς και θα σου πω να χαμογελάς!

Να χαμογελάς περισσότερο. Να χαμογελάς μέσα από την ψυχή σου. Να χαμογελάς ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένας γύρω σου, να βλέπει το χαμόγελό σου.

Το χαμόγελο είναι μία σύσπαση των μυών του προσώπου μας που οφείλεται στην ευχαρίστηση της στιγμής. Οπότε θα μου πεις, μα γίνεται να χαμογελάω μόνος μου στα καλά καθούμενα; Γίνεται θα σου πω και έχω και πολλούς λόγους για να σε πείσω.

Το πρωί ξύπνησες και είσαι καλά, μπορείς να σηκωθείς, να φας πρωινό, να πας στη δουλειά σου και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Δεν είναι λόγος αυτός για να χαμογελάς κάθε πρωί που ξυπνάς; Είναι!

Έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε, έχεις φίλους, οικογένεια, σύντροφο, δεν είναι αρκετό για να το σκέφτεσαι και να χαμογελάς; Είναι!

Βγάζεις τα δικά σου χρήματα, εξελίσσεσαι στη δουλειά σου, κάνεις σεμινάρια, μαθαίνεις μία ξένη γλώσσα, πας ένα ταξίδι, αγοράζεις κάτι που σου αρέσει. Δεν είναι αρκετά όλα αυτά για να σε κάνουν να χαμογελάς; Είναι!

Παίρνεις το αυτοκίνητό σου, το ποδήλατο σου, το τρένο, το καράβι και μπορείς να πας μία εκδρομή, μπορείς να περάσεις μία μέρα στη θάλασσα, να πας για φαγητό σε ένα ωραίο εστιατόριο, να πας σινεμά, θέατρο και να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί και αυτό δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να χαμογελάσεις; Είναι!

Tip of the Day: Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Ζήσε την κάθε σου μέρα, γιατί ένα σήμερα αξίζει όσο δύο αύριο! Να χαμογελάς, για όλα αυτά που έχεις καταφέρει και είσαι τυχερός που σου χαρίστηκε ο χρόνος για να τα απολαύσεις.

Και αν ισχύει πως άλλοι σου λένε να χαμογελάς και άλλοι σε κάνουν, γίνε εσύ αυτός που θα χαμογελάς στον εαυτό σου και στους άλλους πρώτος, γιατί σε όλους αξίζει ένα χαμόγελο για να πάει καλά η μέρα.

Special Tip of the Day: Ρίξε ένα χαμόγελο και στους εχθρούς σου. Φανατικοί θαυμαστές της ζωής σου είναι και αυτοί…