14) HUAWEI Winter Sales 2022: Αυτό τον χειμώνα όλη η τεχνολογία βρίσκεται στα χέρια σας!

Εάν ένας από τους στόχους που βάλατε για τον νέο χρόνο είναι να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της HUAWEI, με εντυπωσιακές εκπτώσεις έως και τις 28/02, σας εγγυάται την επίτευξή του! Smartphones, laptops, tablets και wearables, που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με τη φινέτσα και την εργονομία, θα βρίσκονται διαθέσιμα για εσάς στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρίας, σε εκπληκτικές τιμές κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο άνετη και απολαυστική. Πέραν των εκπτώσεων, η HUAWEI δωρίζει voucher της τάξης των 20 € σε όσους εγγραφούν στο newsletter της έως 30/01! Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα, Ηuaweistore.gr, και να συμπληρώσετε το email σας στο σχετικό πεδίο, βγαίνοντας έτσι διπλά κερδισμένος: και θα μαθαίνετε έγκαιρα τα νέα της αγαπημένης σας εταιρίας και θα έχετε επιπλέον χρηματικό όφελος στην επόμενη ηλεκτρονική αγορά σας!

 

Αgenda

To Hard Rock Café Athens υποδέχεται τη νέα χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία και προσφέρει απίθανες νέες προσφορές για μικρούς και μεγάλους με τις απαραίτητες προφυλάξεις πάντα.
Μετά από μια κουραστική μέρα μία μπύρα, ένα κρασί ή ένα κοκτέιλ μαζί με καλή παρέα και μουσική είναι ότι πρέπει για να κλείσει το βράδυ με την απαραίτητη δόση διασκέδασης και χαλάρωσης! Κάθε μέρα, στο Happy Hour από τις 4.00 έως τις 7.00 μ.μ. όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν το Hard Rock Café Athens θα μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους σε ειδική μειωμένη τιμή. Παράλληλα, οι λάτρεις των λαχταριστών και άκρως χορταστικών french fries – και όχι μόνο – κάθε Παρασκευή, για το μήνα Ιανουάριο, θα μπορούν να φάνε όσες τηγανητές πατάτες θέλουν και… αντέχουν. Με ελάχιστη κατανάλωση 9.95€, όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούν να απολαύσουν στο τραπέζι τους απεριόριστες τηγανητές πατάτες! Καλοφαγάδες της Αθήνας τώρα είναι η ευκαιρία σας, το Hard Rock Café Athens και το Endless Frydays σας περιμένει! Τέλος, έως τις 31 Μαρτίου τα παιδιά κάτω των 10 ετών τρώνε δωρεάν με την παραγγελία ενός κυρίως πιάτου με την ενέργεια Kids Eat Free.