9) Η HP παρουσιάζει ανθεκτικές συσκευές για συνδυαστικά περιβάλλοντα μάθησης

Η HP Inc. παρουσίασε τους φορητούς υπολογιστές HP Fortis, που έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν τις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών περιβαλλόντων.
Σήμερα, η μάθηση συμβαίνει πέρα από την τάξη, συμπεριλαμβανομένων της παιδικής χαράς, του λεωφορείου και του σπιτιού. Ο υπολογιστής είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για την ψηφιακή μάθηση και οι μαθητές θέλουν συσκευές που αντέχουν την καθημερινή φθορά, τους βοηθούν να συνδεθούν με την ψηφιακή τάξη και να κάνουν περισσότερα πιο εύκολα.
«Ενώ η υβριδική εργασία είναι το νέο πρότυπο για τις επιχειρήσεις, η μικτή μάθηση είναι το νέο πρότυπο για την εκπαίδευση. Αυτό απαιτεί τεχνολογία με αυξημένη ανθεκτικότητα, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και μεγάλες οθόνες, ώστε το περιεχόμενο να είναι προσβάσιμο και ελκυστικό από όπου και αν βρίσκεται ο μαθητής», δήλωσε ο Bill Avey, General Manager και Global Head of Education, Personal Systems, της HP Inc. «Σχεδιασμένες με λειτουργίες που μειώνουν τυχαίες πτώσεις, διατηρούν άθικτα τα πλήκτρα και τις θύρες, αντέχουν σε μεγάλη φθορά και διευκολύνουν τον καθαρισμό και την απολύμανση, η HP δεσμεύεται να παρέχει στους μαθητές τις συσκευές και τις εμπειρίες υπολογιστή που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι σε αυτά τα νέα περιβάλλοντα
μάθησης».

2 8ema

Πάνω από 8 στους 10 Έλληνες θα ήθελαν να διαγράψουν για πάντα κάποια δημοσίευσή τους στα social media

Το 83% των Ελλήνων θα επιθυμούσε να διαγράψει για πάντα κάποια δημοσίευση του από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αυτό προκύπτει από πρόσφατη έρευνα της Kaspersky στην οποία συμμετείχαν 8.500 χρήστες από 11 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα τους και 549 Έλληνες. Οι νεαρότερης ηλικίας χρήστες είναι πιθανότερο να επιθυμούν να διαγράψουν κάποια δημοσίευσή τους, με το 85% της ηλικιακής ομάδας 16-21 και το 88% της ηλικιακής ομάδας 22-34 να δηλώνει ότι σκοπεύει να προχωρήσει στη διαγραφή κάποιας δημοσίευσης από την περασμένη χρονιά, ποσοστά αισθητά μεγαλύτερα σε σύγκριση με το 74% των συμμετεχόντων άνω των 35 ετών. O Βασίλης ΒλάχοςChannel Manager της Kaspersky για Ελλάδα και Κύπρο σχολιάζει μεταξύ άλλων: «Σημαντικότερο από όλα είναι να διαθέτουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε εάν και σε ποιο βαθμό μπορούμε να διαγράψουμε οριστικά την παλιά ψηφιακή μας ταυτότητα που δεν αντανακλά πλέον τις αξίες μας. Με το Kaspersky Security Cloud, βλέπουμε πού βρίσκονται τα δεδομένα μας και πώς μπορούμε να τα προστατέψουμε για να οικοδομήσουμε έναν ασφαλέστερο κόσμο».