Η Tίνα Μιχαηλίδου & τα μυστικά των σχέσεων!

Με αφορμή την πρώτη της collection για το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο By The Book, η Relationship Blogger & Συγγραφέας Τίνα Μιχαηλίδου παραχώρησε συνέντευξη στο Say Yes …to the Press.

Μίλησέ μας για την πρώτη σου collection για το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο By The Book. Πώς προέκυψε; Ήταν κάτι που ήθελες από καιρό να κάνεις και τι περιλαμβάνει;

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ καιρό να βγάλω μια δική μου collection, αλλά δεν το είχα προσπαθήσει λόγω έλλειψης χρόνου. Με τη Μαίρη που έχει το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο By The Book έχουμε συνεργαστεί για τα βιβλία μου και όταν της είπα την ιδέα ξετρελάθηκε και μου ζήτησε να υπογράψω τα δικά μου quotes για εκείνη.
Με τη βοήθεια της Δέσποινας από το Just Picshots (https://justps.gr/) έχουμε κάνει φοβερή δουλειά.
Περιλαμβάνει μέχρι στιγμής μπλούζες, μάσκες, κούπες κλπ, διάφορα είδη που έχουν πάνω quotes με αισιόδοξα μηνύματα ή quotes για πρώην, ώστε μια χωρισμένη να παίρνει δύναμη από αυτό και να προχωρήσει τη ζωή της παρακάτω.

Η συγκεκριμένη συλλογή έχει και φιλανθρωπικό σκοπό…

Η συγκεκριμένη συλλογή έχει και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων θα πάει σε συλλόγους για κακοποιημένες γυναίκες επειδή θέλω να στηρίξω εκείνες τις γυναίκες που έχουν υποφέρει από τοξικές σχέσεις και όμως βρήκαν βοήθεια στους συλλόγους.

Η ενασχόλησή σου αυτή είναι για σένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Τι εντυπώσεις σου άφησε; Θα σε ενδιέφερε ή σχεδιάζεις να επαναλάβεις κάτι αντίστοιχο;

Είναι κάτι που το κάνω για πρώτη φορά και το άγχος είναι μεγάλο, όμως βλέπω ότι ο κόσμος το αγαπάει και το στηρίζει. Ετοιμάζουμε πολλά καινούργια πράγματα που θα τα δείτε σύντομα.

Έχεις βγάλει δύο βιβλία, με τι έχουν να κάνουν; Είναι στα σχέδιά σου να βγάλεις και επόμενα βιβλία;

Το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο “Και Μη Χειρότερα!” κυκλοφόρησε στην πρώτη καραντίνα από τις Εκδόσεις 24 Γράμματα και το 2021 κυκλοφόρησε το Ημερολόγιό μου από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο με τίτλο “Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους.”
Το “Και Μη Χειρότερα!” έχει να κάνει με 11 ιστορίες γυναικών που χωρίζουν μεταξύ τους και όμως βρίσκουν τον τρόπο για να προχωρήσουν τη ζωή τους. Το κοινό τους στοιχείο είναι τα quote που γράφουν στους καθρέπτες τους με κόκκινο κραγιόν.
Το “Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους” είναι ένα Ημερολόγιο τύπου σημειωματάριο όπου μια κοπέλα μπορεί να διαβάζει τα δικά μου quotes και δίπλα να καταγράφει τα δικά της συναισθήματα.

Πού βρίσκουμε τα βιβλία σου και την collection σου;

Τα βιβλία μου τα βρίσκετε εδώ

Ερωτευτείτε καταλλήλους & όχι ακαταλλήλους

Και μη χειρότερα! Tίνα A. Μιχαηλίδου


και την collection μου εδώ.

Της Βένιας Αντωνίου