7) Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε την ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

Η TÜV AUSTRIA Hellas ολοκλήρωσε την πιστοποίηση της εταιρίας ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τα πρότυπα ISO 9001:2015, 14001:2015 & 45001:2018, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρίας για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το πεδίο εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης που εφαρμόζει η εταιρία αφορά στην ανάπτυξη, την αδειοδότηση, τη διαχείριση κατασκευής έργων και την εκμετάλλευση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).
Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε την ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τα πιο διαδεδομένα πρότυπα παγκοσμίως που εγγυώνται την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού, τον σεβασμό στο
περιβάλλον και στον άνθρωπο. Ειδικότερα, το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, ενώ το Σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001) διασφαλίζει την κατάλληλη διαχείριση των περιβαλλοντικών κινδύνων και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από τις κατασκευαστικές και εμπορικές δραστηριότητες. Τέλος, το «Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία» (ISO 45001) συστηματοποιεί, ελέγχει και μειώνει τους επαγγελματικούς κινδύνους για τους εργαζομένους, τους επισκέπτες και τους προμηθευτές.

β θέμα

Ήξερες ότι…

Ποιες εποχικές ασθένειες εξαφανίστηκαν λόγω πανδημίας

Η εποχική γρίπη και η ιλαρά έχουν σχεδόν εξαφανιστει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεριμένα, τα ατομικά μέτρα προστασίας που επιβάλλει η πανδημία έχουν ελαχιστοποιήσει τα κρούσματα των δύο νοσημάτων.

Οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) σε πρόσφατη έκθεση αναφέρουν ότι την πρώτη εβδομάδα του έτους, τα δύο αυτά εποχικά νοσήματα σπανίζουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Παρόμοια είναι η εικόνα που δίνουν και οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).  Αναφορικά με τη γρίπη, έξι χώρες δήλωσαν θετικά δείγματα σε ποσοστό 10% και πάνω: Αρμενία (64%), Λευκορωσία (44%), Σερβία (36%), Γαλλία (16%), Γεωργία (15%) και Εσθονία (10%).